A24.com.tr » magazin » Hülya Koçyiğit Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgüler yağdırdı

Hülya Koçyiğit Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgüler yağdırdı

Hülya Koçyiğit Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgüler yağdırdı

Türk sinemasında "4 yapraklı yonca" olarak adlandırılan efsane isimlerden biri olan Hülya Koçyiğit, verdiği bir röportajda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili övgü dolu ifadeler kullandı.

Yeşilçam sinemasının unutulmaz oyuncularından Hülya Koçyiğit, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki düşüncelerini açıkladı. Erdoğan'ın birçok davetine de katılan Hülya Koçyiğit, Erdoğan'ın müthiş vizyonu olan bir lider olduğunu söyledi.

"BİRGÜN HERKES ONA TEŞEKKÜR EDECEK

Sabah Gazetesi'ne konuşan ünlü sanatçı, "Cumhurbaşkanımız, aileme ve benim duruşuma saygı duyduklarını iletti. Benim de kendisine çok büyük saygım var. Bir gün insanlar 'İyi ki Marmaray'ı yapmış. Üçüncü havalimanını açmış. Allah razı olsun' diyecek, teşekkür edecek. Kendisi bu ülkeye çok güzel eserler bıraktı" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Ünlü oyuncunun bu sözlerine sosyal medyadan tepki gösterildi. Kullanıcılar, "Keşke Türk filmlerindeki gibi temiz ve masum kalsaydın. Değer miydi 3 kuruşluk menfaat için?" şeklinde yorumlarda bulundu.

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 2 yorum yapıldı.
  • Zuleyha 2019-03-21 17:35:15

    Akilli kadin. Gecmisini tarihini bilen kadin helal olsun. Ne yazikki turkiyede okadar cok aptal varki..demokrasi de demokrasi..avrupada yasayan avrupa dogumlu olan ben bile Hollandada gormedim Turkiyede olan demokrasiyi..sizce demokrasi don kilot gezip sokaklarda uygunsuz hareketler yapmakmi? Demokrasi demek fikir ozgurlugu..ileriye yonelik dusunceler..ozgurluk..burdaki devlet baskisini gormediginiz icin soyleniyorsunuz..burda 10 lira kazandinmi? Ver bakim 5 lirasini..odemiyormusun? Gir bakalim hapse..senin ne ileri gittigini ister bu devlet ne de acindan ölmene razi..yari ac yari tok vaziyeyte gecinirsin avrupa denilen illette..bide simdiki gencler gercekten gecmisteki turkiyeyi gorselerdi..Cumhurbaskanimiza dort kolla sarilirlardi..yazik cok yazik

  • gululnur 2016-07-16 02:02:57

    hultya hanim sizde oglesiniz ilk okul mezunu oldunuzu hatirladim da g

  Survivor'a katılsalar reytingleri zirve yaptıracak 30 ünlü isim!
Survivor'a katılsalar reytingleri zirve yaptıracak 30 ünlü isim!