A24.com.tr » magazin » Hülya Avşar'dan Yetenek Sizsiniz açıklaması

Hülya Avşar'dan Yetenek Sizsiniz açıklaması

Hülya Avşar'dan Yetenek Sizsiniz açıklaması

Bu yıl "Yetenek Sizsiniz" yarışmasıyla yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak olan Hülya Avşar, programın başlayacağı tarihi açıkladı. Avşar, Survivor 2017 ile ilgili de konuştu.

Hülya Avşar 2017'de ekrana geri dönüyor.

Yılbaşı gecesi Cenk Eren'le birlikte sahne alan Hülya Avşar, sahne öncesi TV8 mikrofonlarına açıklama yaptı.

Yeni yıl dileklerini sıralayan ünlü sanatçı, "Sağlıklı, hayırlı, bereketli, bol şanslı bir yıl diliyorum. Kalbinde üzüntüsü olan herkese Allah sabırlar versin diyorum. Mutlu yıllar diliyorum" dedi.

Hülya Avşar, merakla beklenen 'Survivor 2017' hakkında, "Bu yıl Survivor çok başarılı. Zaten hep başarılı da seçilen kişilerden dolayı, bu yıl çok iyi tipler var" şeklinde konuştu.

Ünlü isim, yeniden jüri koltuğunda oturacağı 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasına ilişkin ise "Allah kısmet ederse eylül ayında ekranda olacağız" ifadelerini kullandı.

ÜNLÜLER TAKIMI

Survivor 2017 Ünlüler kadrosunda birçok önemli isim yer alıyor. Acun Ilıcalı Survivor 2017 Ünlüler kadrosunu açıkladıktan sonra takipçileri tarafından büyük heyecan uyandırdı. Survivor ünlüler kadrosunda İlhan Mansız, Serhat Akın, Tarık Mengüç, Dj Berna Öztürk, Seda Demir, Çılgın Sedat, Pınar Saka, Sema Apak, Milli Boksör Adem Kılıçcı, Dünya serbest dalış şampiyonu Şahika Ercümen, Dünya Kickboks şampiyonu Sabriye Şengül yer alıyor.

GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Survivor 2017'de ünlüler takımının ardından gönüllüler takımında yarışacak isimler de belli oldu.

Acun Ilıcalı şok yakında başlayacak olan Survivor 2017'nin ilk tanıtımını Instagram hesabından paylaştı.

İşte Survivor 2017'de yarışacak olan gönüllüler takımının kadrosu; Eser West, Ogeday Girişken, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Tuğçe Melis Demir, Fulya Şahin, Denisa, Elif Şadoğlu, Burçak Tuncer.

YORUMLAR
  Dr Nowzaradan kimdir TLC yaptırdığı diyete bakın mucize değişim
Dr Nowzaradan kimdir TLC yaptırdığı diyete bakın mucize değişim