A24.com.tr » yaşam » HERO tişörtü soruşturmasında cezaevi müdürü açığa alındı

HERO tişörtü soruşturmasında cezaevi müdürü açığa alındı

HERO tişörtü soruşturmasında cezaevi müdürü açığa alındı

FETÖ'cü sanık Gökhan Güçlü'nün HERO yazılı tişörtle duruşmaya gelmesinin ardından başlatılan soruşturmada cezaevi ikinci müdürü ve 4 kişi açığa alınırken, tişörtü gönderen abla Güçlü'ye de dava açıldı

Kamuoyunda tartışma yaratan HERO tişörtü olayında FETÖ'cü sanık Gökhan Güçlü'nün kaldığı cezaevi ikinci müdürü, bir idari personel ile üç infaz korumla memuru Adalet Bakanlığı'nın kararıyla açığa alındı. Tişörtü gönderen abla Bahar Güçlü'ye örgüt propagandası yapmak suçundan dava açıldı.

ADALET BAKANLIĞI DEVREYE GİRDİ

Geçen 13 Temmuz'da yapılan duruşmaya sanıklardan Gökhan Güçlü'nün, üzerinde İngilizce'de 'kahraman' anlamına gelen 'Hero' yazılı tişörtle gelmesi tartışma yarattı. Bu gelişmeden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da 15 Temmuz darbe teşebbüsünün yıldönümünde yaptığı açıklamayla, FETÖ üyelerinin tek tip kıyafet giymeleri gerektiğini söyledi. Gökhan Güçlü'nün 'Hero' yazılı tişörtle gelmesinden sonra başlatılan soruşturmada önemli gelişmelerin yaşandığı da öğrenildi. Sanık darbeci askerlerden Gökhan Güçlü ve tişörtü gönderen ablası bahar Güçlü hakkında örgüt propagandası yapmak suçundan dava açıldı. Ayrıca cezaevi ikinci müdürü, bir idari personel ile üç infaz korumla memuru da, Adalet Bakanlığı'nın kararıyla açığa alındı. 

YORUMLAR
  Mutlu kadın olmanın 10 yolu
Mutlu kadın olmanın 10 yolu