A24.com.tr » dizi haber » Hercai 5. bölüm izle atv - hercai tekrar ne zaman 5 bölüm full izle - Hercai 6. bölüm fragmanı

Hercai 5. bölüm izle atv - hercai tekrar ne zaman 5 bölüm full izle - Hercai 6. bölüm fragmanı

Hercai 5. bölüm izle atv - hercai tekrar ne zaman 5 bölüm full izle - Hercai 6. bölüm fragmanı

ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai bu hafta 5. bölümüyle ekrandaydı. Peki son bölümde neler oldu? Hercai 6. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte Hercai 5. bölüm izlemek isteyenler için son bölüm tekrarı.

Hercai 5. bölüm izle atv full - ATV'de yayınlanan ve kadrosunda Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan gibi oyuncuların yer aldığı Hercai dizisi 5. bölümüyle izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Ancak diziyi izleyemeyenler 5. bölümün tekrarını arıyor. Hercai 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak? Son bölümde ne oldu? İşte Hercai 5. bölümüyle ilgili ayrıntılar...

ATV'de büyük ilgi gören Hercai dizisi 12 Nisan 2019 tarihinde 5. bölümle izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin son bölümünde yaşananlar izleyiciyi ekran başına kilitledi.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Miran’ın, Reyyan’ı konağa getirmesiyle Aslanbey ailesi şok olur. Konakta zor zamanlar geçiren Reyyan, mutluluğa ne zaman ulaşacak? Tüm Midyat’ın duyduğu bu olay karşısında Azize Aslanbey’in tepkisi ne olacak? Miran’a kavuşma hayaliyle yaşadıklarını sineye çeken Gönül, bu kadarını kaldırabilecek mi?

Biricik kızını Miran’ın elinden kurtarmak isteyen Zehra Şadoğlu, Aslanbey konağını basar. Düğünden sonra yaşadığı acılarla iyice yıpranan anne, Miran ile karşı karşıya gelir. Miran’a unutamayacağı bir tokat atan Zehra, kızını geri alabilecek mi? Kaybettiği her şey için Reyyan’ı suçlayan Yaren, büyük planlar peşindedir.

İLGİLİ HABER Hercai 4. bölüm izle atv - hercai tekrar 4 bölüm full izle dizi tv - Hercai 5. bölüm fragmanı Hercai 4. bölüm izle atv - hercai tekrar 4 bölüm full izle dizi tv - Hercai 5. bölüm fragmanı

HERCAİ 6. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hercai dizisinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı.

HERCAİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Mia Yapım Banu Akdeniz'in yapımcılığını üstlendiği, "intikamdan doğan imkansız bir aşk masalı"nı konu alan Hercai'nin ilk bölüm izlemesi, çekimlerin yapıldığı Mardin Midyat'ta gerçekleşti.

HERCAİ DİZİSİ 5. BÖLÜM İZLE (TIKLAYINIZ)

YORUMLAR
  Atak Helikopteri genel özellikleri (Maddelerle)
Atak Helikopteri genel özellikleri (Maddelerle)