A24.com.tr » medya » Hercai 20 bölüm izle | Hercai son bölüm Reyyan aşkı ve ailesi arasında kaldı

Hercai 20 bölüm izle | Hercai son bölüm Reyyan aşkı ve ailesi arasında kaldı

Hercai 20 bölüm izle | Hercai son bölüm Reyyan aşkı ve ailesi arasında kaldı

Bu akşam 20. bölümle ekrana gelen ATV'nin sevilen dizisi Hercai'nin son bölümünde Reyyan aşkı ve ailesi arasında kaldı. Hercai 20 bölüm izlemek isteyenler son bölümü haberimizde bulabilir.

ATV'de başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in paylaştığı Hercai dizisi 8 Kasım Cuma akşamı 20. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı ve dizi büyük ilgi gördü. Sosyal medyada diziyle ilgili #babamölürse etiketi, Twitter gündeminin ilk sıralarına kadar çıkmayı başardı. Peki Hercai dizisinin 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Hercai 20. bölüm tekrarı...

HERCAİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Masumiyetini kanıtlamak için Miran ve Reyyan’la konuşmak için Aslanbey konağına giden Hazar, hiç beklemediği bir durumla karşılaşır. Reyyan avluda hareketsiz yatan babasının başında Miran’ı gördüğünde büyük bir şok geçirir. Bugüne kadar Miran’ı intikamdan vazgeçirmeye çalışan ve babasının masum olduğunu savunan Reyyan’ın olaylar karşısında Miran’a olan güveni büyük bir sınavdan geçecektir. Hazar’a karşı öfkesini her fırsatta dile getiren Miran, Hazar’ın düşmesiyle bütün şüpheleri üstüne çeker. Miran ve Reyyan’ın aşkları en büyük sınavını verirken, acaba 27 yıllık acı ve öfkenin sonucunda Hazar Şadoğlu’nun hayatına kast eden kişi gerçekten Miran Aslanbey midir?

HERCAİ 21. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz çıkmadı.

HERCAİ 20. BÖLÜM İZLE (TIKLAYINIZ)

YORUMLAR
  10 Ünlü ismin cilt bakım sırları. Cilt güzelliği nasıl sağlanır?
10 Ünlü ismin cilt bakım sırları. Cilt güzelliği nasıl sağlanır?