A24.com.tr » magazin » Hazal Filiz Küçükköse'den 3 yıllık eşine ihanet!

Hazal Filiz Küçükköse'den 3 yıllık eşine ihanet!

Hazal Filiz Küçükköse'den 3 yıllık eşine ihanet!

3 yıl önce kendisi gibi oyuncu olan Tuan Tunalı ile evlenen Hazal Filiz Küçükköse'nin, Rüya adlı dizideki rol arkadaşı Ceyhun Mengiroğlu ile yakınlaştığı gündeme geldi.

Magazin dünyası ihanet iddiasıyla çalkalanıyor. Oyuncu eşi Hazal Filiz Küçükköse'ye boşanma davası açan Tuan Tunalı'nın avukatının yaptığı basın açıklaması, 'ihanet' iddialarını güçlendirdi.

ÇEKİMLER SIRASINDA YAKINLAŞTILAR

Ünlü oyuncular Hazal Filiz Küçükköse ile Ceyhun Mengiroğlu'nun, 'Rüya' dizisinin çekimleri sırasında yakınlaştığı iddiaları magazin kulislerine bomba gibi düştü. Bu iddialar üzerine Tuan Tunalı, eşi Küçükköse'ye boşanma davası açmıştı. Dedikoduların patlak verdiği dönemde Mengiroğlu da sevgilisi Dilara Aksüyek'le cihangir'deki bir mekanda kavga edip ayrılmıştı.

"MAHKEMEDE KONUŞACAĞIM"

Oyuncu Tuan Tunalı'nın avukatı, önceki gün boşanma davasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Müvekilim ile Hazal Tunalı arasında halen devam eden boşanma davasında, tarafların aile mahremiyetine ilişkin hususlar olduğu kanaati ile bugüne kadar herhangi bir açıklama yapılmamıştır. Zira devam eden davada Türk örf ve ananelerine uygun olmayan durumların ortaya çıkması ihtimalinin kuvvetle muhtemel olduğunu düşünmekteyiz."

Bu açıklama ihanet iddialarını güçlendirirken, Tuna Tunalı konuyu mahkemede konuşacağını belirtti.

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 2 yorum yapıldı.
  • Murat 2017-11-18 22:08:10

    Hazalı liseden tanırım ikizi ile cok popülerdi ikizine nazaran daha masum daha mütevazi idi fakat cok güzellerdi..İlk evlilik haberini duyunca ki hazalın oyuncu olmasına şaşırmıştım bunun magazinsel olduğunu düşünmüştüm..Rüyalara kapılmıştı sahne ışıklarına aldanmıştı sanırım.

  • Filz 2017-10-06 13:26:14

    Özel hayatları kimseyi ilgilendirmez..... ben oyunculuklarına bakarım....Ceyhun mengiroğlu ve Hazal Filiz kücükköse cok sevdiğim iki oyuncu......Saygılar

  Süper kahramanlar 16. yüzyılda yaşasaydı nasıl görünürlerdi?
Süper kahramanlar 16. yüzyılda yaşasaydı nasıl görünürlerdi?