Hayranları Rihanna'yı ilk kez böyle gördüler
Saat: 16:35

Dünyaca ünlü Barbadoslu R&B ve pop şarkıcısı Rihanna, Dublin'de verdiği konser sırasında gözyaşlarına hakim olamadı. Bir hayli duygulanan 28 yaşındaki şarkıcı konsere gelen hayranlarını şaşırttı.
Anti Dünya Turnesi kapsamında İrlanda’nın başkenti Dublin’de Aviva Stadyumu’nda konser veren Rihanna, sahnede ağlamasıyla hayranlarını şaşırttı.
Mart ayında ABD'den başlattığı turnenin devamında Dublinli hayranlarıyla bir araya gelen 28 yaşındaki şarkıcı, “Love The Way You Lie” adlı şarkısını söylerken ağlamaya başladı. Barbadoslu şarkıcının o anlarını hayranları sosyal medyadan paylaştı.
Twitter’dan Rihanna’nın gözü yaşlı fotoğraflarını yayımlayan hayranları "Rihanna bugün konserde neden ağladı?", “Rihanna’yı ağlarken hiç görmemiştim. Neden ağlıyor?” yorumlarını yazdı.
Turne performansı sonrası konserle ilgili sosyal medya üzerinden yorum yapan Rihanna, neden ağladığına değinmeyerek şunları yazdı:
“Ne geceydi! Benim için çok duygusal bir konserdi. Böyle bir ekibe sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Çok mutluyum. Hepinize sahip olduğum için çok mutluyum.”
(Kaynak: Karnaval.com)