A24.com.tr » eğitim » HAYME ANA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ MEZUNİYET ÇOŞKUSU YAŞADI

HAYME ANA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ MEZUNİYET ÇOŞKUSU YAŞADI

HAYME ANA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ MEZUNİYET ÇOŞKUSU YAŞADI

Sincan Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2021-2022 eğitim öğretim yılında 109 mezun verdi.

Mezun olan öğrenciler 9 Haziran Perşembe günü saat 11:00 de okulda gerçekleşen çoşkulu bir törenle kep attı.

Sincan Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 2021-2022 eğitim öğretim döneminde eğitimini başarıyla tamamlayan öğrencileri, 9 Haziran Perşembe günü düzenlenen Mezuniyet Töreni’yle diplomalarını aldı. Mezuniyet törenine; İl Milli Eğitim Müdürü Harun FATSA, Milli Eğitim Bakanlığı Bürokratları, Okul Müdürü Arif EKİNCİ, Müdür yardımcıları, öğretmenler, mezun öğrenciler ve ailelerin katılımıyla gerçekleşti.

Bugünün, mezun olan öğrencilerin ömür boyu unutulmayacak en güzel anılardan biri olarak akıllarda kalacağını belirten Okul Müdürü Arif EKİNCİ; “Öğrencilerimizi yetiştirirken mesleğini seven, hakkıyla yapabilen, insanlarla iletişim kurabilen, yaşam becerileri gelişmiş gençler olmalarını hedefledik. Bu gururla ilk mezuniyet törenimizi yapıyoruz.” dedi.

Öğrencilerine meslek sahibi olma yolundaki başlangıçların anahtarı olan diploma vermekle birlikte, düşündüğü gibi davranan, inandığı gibi yaşayan, içten, huzurlu, fark yaratan, evrensel insani değerleri benimsemiş meslek insanları yetiştirmenin gururuyla bugün Hayme Ana’nın torunları yuvadan uçuyor.

Sincan Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunları okul yeminini hep birlikte okuduktan sonra coşkuyla keplerini havaya attı.

YORUMLAR
  Ufak Tefek Cinayetler dizisinde kim kimdir? (Dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve karakter analizleri)
Ufak Tefek Cinayetler dizisinde kim kimdir? (Dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve karakter analizleri)