A24.com.tr » ajanda » Hande Sarıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?

Hande Sarıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?

Hande Sarıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?

Habertürk ekranlarında "Spor Saati" isimli programın sunuculuğunu yapan Hande Sarıoğlu vatandaşlar tarafından merak edildi. Peki Hande Sarıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?

Hande Sarıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? | Televizyonun birçok alanında çalışan Hande Sarıoğlu, Habertürk ekranlarında moderatörlüğünü yaptığı "Spor Saati" programıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Programın 2 Aralık 2019 tarihli bölümünde ise Fatih Altaylı'nın canlı yayında Sarıoğlu'yla tartışıp ardından da yayın yarıda bırakarak gitmesi ise sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada çok konuşulan bu olaylarlar sonrasında vatandaşlar Hande Sarıpğlu'nun kim olduğunu merak ettiler. Hande Sarıoğlu'nun biyografisini derledik...

HANDE SARIOĞLU KİMDİR?

Hande Sarıoğlu, 19 Eylül 1988 tarihinde Düzce’de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu.

Halid Ziya Uşaklıgil’in eserinden uyarlanan, bir döneme damga vuran, başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor, Nur Fettahoğlu’nun oynadığı “Aşk-ı Memnu” dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı.

Hande Sarıoğlu, 2010 yılında Star TV'de Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programında yer aldı.

2011 yılında “Pasaport” Adlı bir yarışma programını Ümit Erdim ile birlikte sundu. Daha sonra Fox TV’de “Kaç Para Kaç” programını çekti. Şubat 2016 ayında TV8’de başlayan “Böyle Çok Daha Güzelsin” adlı programda Hande Sarıoğlu sunuculuk yapmıştır.

Daha sonra 2017 Ağustos ayından itibaren Tivibu Spor'da görev alan Hande Sarıoğlu, 13 Mayıs 2019 tarihinden itibaren Habertürk TV ekranlarında yer almaya başladı

YORUMLAR
  Sıla sosyal medyada alay konusu oldu
Sıla sosyal medyada alay konusu oldu