Hande Fırat'la ilgili şok eden iddia
Saat: 10:56

15 Temmuz darbe girişiminin sembol isimlerinden biri olan ve o gece Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın canlı yayına bağlayan Hande Fırat'la ilgili şok iddia!
Geçtiğimiz günlerde Hürriyet gazetesinde yayımlayan "karargah rahatsız" haberiyle bir kez daha gündeme gelen Hande Fırat'ın durumu A Haber'de yayınlanan 'Canan Barlas ile Gündem' programında değerlendirildi.
15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı CNN Türk ekranlarına canlı bağlayarak darbenin başarısız olmasında etkili olan Hande Fırat, imzasını attığı 'Karargah Rahatsız' haberi sebebiyle hedef tahtası oldu.
15 Temmuz'da kahraman ilan edilen Hande Fırat'ı şimdi iktidara yakın bazı kalemler 'hain' ilan ediyor. O isimlerden biri de Cemil Barlas'dı ve Hande Fırat'ın yaptığı işi bir kalemde silip onun için şunları söyledi:
-'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz akşamı 4 tane Televizyona bağlandı. İlk önce A Haber'e bağlandı fakat hat düşmedi. O yüzden İlk CNN Türk'e bağlanmış oldu o akşam CNN Türk'de Hande Fırat vardı ve sanki kurtarıcı gibi hak etmedikleri bir kahraman gibi gözüktü. Asıl işin gerçeği şu o gece Cumhurbaşkanı Hande Fırat'ı aradığı halde Hande Fırat'ın kabul etmeme lüksü var mıydı?' .