A24.com.tr » yaşam » Hafta sonu hava nasıl olacak? Yağmur mu geliyor?

Hafta sonu hava nasıl olacak? Yağmur mu geliyor?

Hafta sonu hava nasıl olacak? Yağmur mu geliyor?

Yazdan kalma bir haftayı geride bırakırken hafta sonu için plan yapacak olanlar hava durumunu merak etmeye başladı. Peki İstanbul, İzmir, Ankara'da hafta sonu havalar nasıl olacak?

 Yalancı bahar tadında bir haftayı geride bırakırken hafta sonu için planlarını şimdiden yapmaya başlayanlar havanın nasıl olacağını merak ediyor.

Yağışlı ve soğuk havaların gelmesiyle beraber hafta sonu planları açık alanlardan çok kapalı alanlara doğru yönlenmeye başladı, peki bu hafta sonu havalar nasıl olacak? Hangi bölgelerimizde yağışlar görünecek? 11 Kasım hava durumu ve ayrıntılar…

11 KASIM HAVA DURUMU

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Kıyı Ege ile Manisa, Düzce, Bartın ve Zonguldak çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE
Parçalı yer yer çok bulutlu, Kıyı Ege ile Manisa çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ
Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Zonguldak, Bartın ve Düzce çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Orta Karadeniz’de güney yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU
Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte kuzeydoğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI TAHMİN

 

YORUMLAR
  2017 yılında boşanan ünlüler
2017 yılında boşanan ünlüler