A24.com.tr » magazin » Hadise evlilik yolunda! Gelinliği bile giydi

Hadise evlilik yolunda! Gelinliği bile giydi

Hadise evlilik yolunda! Gelinliği bile giydi

Pop müziğin sevilen şarkıcılarından Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini heyecanlandırdı. Ünlü şarkıcı, gelinlik giydiği fotoğrafını paylaşıp evlilik mesajı verdi.

Hadise yeni yılda evlenmeyi planlıyor.

Sosyal medya hesabından sıklıkla paylaşım yapan 33 yaşındaki güzel şarkıcı Hadise, bu sefer yaptığı paylaşımla sevenlerini heyecanlandırmayı başardı. O Ses Türkiye'de başarılı bir sezon geçiren Hadise, gelinlik giydiği bir fotoğrafı paylaşarak 2019'dan beklentisinin evlilik olduğunu takipçilerine duyurdu.

Ünlü şarkıcının yoruma kapalı olarak paylaştığı bu fotoğrafı kısa süre içinde 110 bin kişi beğenirken, fan hesapları çılgına döndü.

Hadise'nin bu evlenme isteğini kiminle gerçekleştireceği merak konusu olurken, paylaşılan fotoğrafın bir klip çekiminden eski bir görüntü olduğu ortaya çıktı.

Şu an resmiyette bir ilişkisi olmayan Hadise'nin adı, bu sezon O Ses Türkiye'ye jüri olarak katılan Beyazıt Öztürk ile anılmıştı. İkilinin ekran başındaki samimi halleri set aralarına da yansımış, Acun Ilıcalı aşk iddiaları hakkında açıklama yapmak zorunda kalmıştı. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada ikili hakkında çıkan iddiaları yalanlamıştı. 

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin Las Vegas katliamı sonrası beraberlik mesajları...
Ünlü isimlerin Las Vegas katliamı sonrası beraberlik mesajları...