A24.com.tr » magazin » Habertürk spikerinin evliliği kısa sürdü

Habertürk spikerinin evliliği kısa sürdü

Habertürk spikerinin evliliği kısa sürdü

Habertürk televizyonunun ekran yüzlerinden sunucu Benan Kepsutlu'nun evliliği kısa sürdü. İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Özgür Taşdemir ile evlenen Kepsutlu, boşanma kararı aldı.

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında hayatını İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Özgür Taşdemir iel dünya evine giren Habertürk TV sunucusu Benan Kepsutlu, boşanma kararı aldı. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı alan çiftin düğününe Cine Grubu'ndan ve emniyet teşkilatından önemli isimler katılmıştı.

2017 yılının Temmuz ayında dönemin İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Özgür Taşdemir ile hayatını birleştiren Kepsutlu’nun şiddetli geçimsizlik yaşadığı öğrenildi.

Çiftin Beylerbeyi Bosphorus Palace'da yapılan nikah töreni devlet ve Ciner Grubu’nun önemli isimlerini bir araya getirmişti.

Törende Benan Kepsutlu'nun nikah şahitliğini eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Bedrettin Dalan, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve Ciner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ yapmış, Özgür Taşdemir'in nikah şahitleri ise İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan ile İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan olmuştu.

Ancak Taşdemir, nikah töreninden 3 ay sonra görevden alınarak müdüriyet emrine çekilmişti. 

YORUMLAR
  Kadınlar hangi sebepten tayt giymeyi tercih eder?
Kadınlar hangi sebepten tayt giymeyi tercih eder?