A24.com.tr » medya » Habertürk spikeri Meltem Acet kimdir nereli kaç yaşında instagram hesabı

Habertürk spikeri Meltem Acet kimdir nereli kaç yaşında instagram hesabı

Habertürk spikeri Meltem Acet kimdir nereli kaç yaşında instagram hesabı

2018 yılının sonlarında TGRT Haber'den Habertürk TV'ye transfer olan ekonomi spikeri Meltem Acet kimdir nereli kaç yaşında? İşte Meltem Acet hakkında ayrıntılı bilgiler...

Meltem Acet kimdir? sorusu Habertürk TV izleyicileri tarafından soruluyor. Kanalın ekonomi spikeri Meltem Acet, TGRT'den ayrılıp Habertürk'e transfer oldu.

Genel Yayın Yönetmenliği görevini Selçuk Tepeli'nin yaptığı Ciner Medya Grubu'nun haber kanalı Habertürk TV ekran yüzleri arasında beğenilen bir ismi kattı.

Ekonomi ve finans dünyasının en başarılı ve güzel yüzlerinden olan Meltem Acet, Habertürk TV ile anlaştı.

Fox TV, A Haber, Artı 1 TV, Teve2 ve son olarak TGRT Haber'de görev yapan Acet'e Habertürk'ün Hafta Sonu Ana Haber Bülteni teslim edildi.

MELTEM ACET KİMDİR?

TED Ankara Koleji Mezunu olan Acet, ODTÜ Ekonomi Bölümünü beşinci olarak tamamladı. Ardindan ODTU isletme bolumunde yuksek lisans yapti. Acet aynı okulda araştırma görevliliğinin yanı sıra İşletme Yüksek lisansı da yapmış, akademik geçmişi oldukça güçlü bir isim.

İngiltere ve Amerika’da da finans alanında çalışan Acet, Fox TV’de üst düzey yöneticilik yapmış, stratejik planlama direktörlüğünün yanı sıra rating analiz bölümlerini de yönetmişti. Ekran önünde olduğu kadar, ekran arkasında da televizyonculuk tecrübesine sahip olan Acet A Haber'de "Z Raporu",Teve2'de "Mola" Artı 1 TV'de Ekonomi Haber Müdürlüğü görevinin yanısıra "Paranın Nabzı" ve "Sıradışı" isimli programları hazırlayıp sunmuştu.

Acet son olarak TGRT Haber Ekonomi Müdürlüğü görevini yürütüyordu. 

MELTEM ACET INSTAGRAM HESABI (TIKLAYINIZ)

6 MİLYON TL TAZMİNAT

Habertürk TV spikeri Meltem Acet ile 14 yıllık eşi Onat Acet “anlaşmalı” olarak boşandı. Mahkeme Onat Acet’in Meltem Acet’e 6 milyon lira manevi tazminat ödemesine karar verdi.

Meltem Acet ile Onat Acet’in 11 yıllık evliliği önceki gün sona erdi.

Onat Acet’in avukatı, İstanbul Aile Mahkemesi’ne verdiği dilekçede taraflar arasında şiddetli geçimsizlik olduğunu ve bu nedenle boşanmalarına karar verilmesini istedi.

Mahkeme anlaşmalı boşanma protokolünü göre tarafların ayrılmalarına karar verdi. Mahkemeye sunulan “anlaşmalı” boşanma protokolüne göre çiftin 12 yaşındaki çocukları annesinin yanında kalacak.

Onat Acet, Meltem Acet’e 6 milyon lira manevi tazminat ödeyecek. Meltem Acet boşandıktan sonra “Acet” soyadını kullanmaya devam edecek.

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 3 yorum yapıldı.
  • KALİTE 2019-10-13 23:38:52

    Habertürk spikerlerinden en başarılı bulduğumuz isim, Afşin Yurdakul başta. Bilhassa gündüz haberleri sunumu çok başarılıydı. İkincisi Ece Üner,di. Onunda akşam tartışma programları çok başarılıydı. Diğerleri orta derece. Meltem Hanım da fena değil, başarılar.

  • Serap 2019-10-12 21:22:49

    Filiz Akına benziyor. O da aynı kolejden mezun.

  • sevki ornek 2019-03-30 19:04:55

    Iyi aksamlar meltem hanim seminle tanismak istiyorum canisi sence sakincasi yoksa dunya guzeli

  Milano Moda Haftası'nda defile açılışını Drone'lar yaptı
Milano Moda Haftası'nda defile açılışını Drone'lar yaptı