A24.com.tr » eğitim » Dgs ertelendi mi

Dgs ertelendi mi

Dgs ertelendi mi

ÖSYM, 2017 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile ilgili değerlendirme raporunu ele alıp, sınava ilişkin yapılabilecek değişikliklerle ilgili görüşme gerçekleştirdi.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Dikey Geçiş Sınavı'nda değişikliğe hazırlanıyor.

ÖSYM Ölçme ve Değerlendirme Süreçlerinin İyileştirilmesi ve Geliştirilmesi Çalışma Grubu toplantısı, Atılım Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

ÖSYM Başkanı Mahmut Özer sınavlara yönelik analizleri içeren değerlendirme raporları yayımlamaya 2017-ALES Sonbahar Değerlendirme Raporu ile başladıklarını belirterek, yeni oluşturulan ÖSYM Ölçme ve Değerlendirme Süreçlerinin İyileştirilmesi ve Geliştirilmesi Çalışma Grubu'nun sınavlara ilişkin hazırlanan raporlara büyük destek verdiğini ifade etti.

Sınav değerlendirme raporlarının ikincisine DGS ile devam edeceklerini açıklayan Özer, 2017-DGS sınavının değerlendirme raporunun hazırlık çalışmalarının sürdüğünü, raporun ilk halini bu toplantıda ele aldıklarını belirtti.

Yapılabilecek iyileştirmelerin rapor ışığında etraflıca tartışıldığını kaydeden Özer, son şekli gelecek haftalarda verilecek raporu mart ayında kamuoyuyla paylaşacaklarını duyurdu. 

YORUMLAR
  Ufak Tefek Cinayetler’e tepki geldi! “Koskoca bölümü bir yangın olayıyla harcadınız!”
Ufak Tefek Cinayetler’e tepki geldi! “Koskoca bölümü bir yangın olayıyla harcadınız!”