A24.com.tr » gündem » Günün öne çıkan şirket haberleri

Günün öne çıkan şirket haberleri

Günün öne çıkan şirket haberleri

*DeFacto, Kazakistan’daki mağaza sayısını 36'ya çıkardı... *Huawei GoPaint Çizim Yarışması başladı... *Teknosa, CDP İklim Değişikliği Programı'nda lider oldu...

* Yenibiriş Yönetici Ortağı Uğur Karaboğa, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı
 Yenibiriş Yönetici Ortağı Uğur Karaboğa, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ilişkin fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

* Petkim, sürdürülebilirlik için yeşil finansman kullanacak
Türkiye’nin en büyük entegre endüstri grubu SOCAR Türkiye iştiraklerinden Petkim, sürdürülebilirlik hedefleri kapsamında üzerinde çalıştığı atık su bertaraf ünitesi için 4 yıl vadeli ve 10 milyon dolar tutarında yurt dışı kaynaklı kredi sağladı.

* Fuzul GYO Avcılar'da yeni konut projesi için düğmeye bastı
Fuzul GYO Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal, "Değişen ve dönüşen şehir hayatının ihtiyaçlarına uyumlu projeler geliştirmeye azami özen gösteriyoruz" dedi.

* Enuygun'dan yatırımını araca yapmak isteyenlere tavsiyeler
Enuygun Araç Kiralama İş Geliştirme Müdürü Zafer Sağlam, "Mevduat faizlerinin yüksek olduğu dönemlerde ana parayı mevduat hesabına yatırıp araç kiralamak birçok açıdan daha avantajlı oluyor" dedi.

* HDI Sigorta, Denizli'de acenteleri ile buluştu
HDI Sigorta, "Dün, Bugün, Yarın Birlikte Varız" mottosuyla 15 ilde planladığı toplantı serisinin üçüncüsünü, Denizli Anemon Hotel'de gerçekleştirdi.

* Uluslararası Mobilya Fuarı 144 bin 196 ziyaretçiyi ağırladı
TÜYAP Fuarcılık Yapım AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "Fuar vesilesiyle 152 ülkeden gelen satın almacılar, üreticilerimizle yeni dönem için iş birliklerine gitti" dedi.

* Aksa Jeneratör'den sürdürülebilirliğe duyarlı proje
 Aksa Jeneratör, üretimden çıkan temiz atık süngerler ile bel yastığı üretmeye başladı.

* TEMSA, CDP sürecine dahil olduğu ilk yılda "A" notunu aldı
TEMSA Üst Yöneticisi (CEO) Tolga Kaan Doğancıoğlu, "Önümüzdeki dönemde şeffaf ve kapsayıcı sürdürülebilirlik uygulamalarımızla, dünyamız ve insanlık için sorumluluk almaya devam edeceğiz." dedi.

* BİGG Cube Incubation genç girişimcileri bekliyor
Teknoloji ve yenilikçi iş fikirlerine 900 bin TL’ye kadar TÜBİTAK’tan yatırım desteği sağlayan BİGG Cube Programına, ön lisans, lisans, yüksek lisans, doktora öğrencileri ve mezunlar başvurabiliyor.

* MediaMarkt'ın ilk mağazası Meydan İstanbul "Look & Feel" konseptiyle yenilendi
MediaMarkt, Ümraniye Meydan İstanbul AVM'deki mağazasını yeniledi.

* Vodafone Türkiye 2023-2024 mali yılı üçüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı
Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Engin Aksoy, "Müşterilerimiz için en iyi deneyimi sunmaya ve ülkemizin dijital hedeflerine katkıda bulunmaya devam edeceğiz" dedi.

* Teknosa, CDP İklim Değişikliği Programı'nda lider oldu
Teknosa CEO'su Sitare Sezgin:
- "Özellikle elektrik tüketimimizi azaltmaya ve yeşil enerji kullanımına öncelik veriyoruz. Birçok faaliyet alanımız için yenilenebilir enerji sertifikası alıyoruz" dedi.

* Enerjisa Enerji'den CDP’nin İklim Değişikliği ve Su Güvenliği Raporlamalarında "A sınıfı" performans
Enerjisa Enerji, dünyanın en büyük çevre raporlama platformu olan Karbon Saydamlık Projesi'nin (CDP) İklim Değişikliği Programındaki notunu A-'ye yükseltirken, Su Güvenliği Listesi’ndeki notunu ise bu alandaki en yüksek not olan A'ya çıkardı.

* HONOR Magic6 Pro, kamera sistemiyle hızlı anlarda net görüntüleme sağlıyor
HONOR Magic6 Pro, hızlı hareket eden nesnelerin net şekilde görüntülemesi sayesinde aksiyon fotoğrafçılığında avantaj sağlıyor.

* Kaspersky'den Super Bowl'a ilgiden faydalanmak isteyen dolandırıcılara karşı korunma tavsiyeleri
Kullanıcıların cihazlarını koruyabilmeleri için, spor kuruluşları, bankalar ve çevrim içi mağazalardan gelen cazip teklifler içeren e-postaları, resmi web sitesinden kontrol etmesi öneriliyor.

* Üsküdar Üniversitesi'nde "Depreme İnterdisipliner Bakış" toplantısı gerçekleştirildi
Üsküdar Üniversitesi İTBF Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, "Bu tür kitlesel travmalar unutulmuyor. Bir yerlerde, kolektif belleğin bir yerinde muhafaza ediliyor" dedi.

* İstanbul Akvaryum'dan "Tutankhamun Çocuk Kralın Hazineleri" sergisi için indirim kampanyası
İstanbul Akvaryum, hem çocuklara hem yetişkinlere Tutankhamun Çocuk Kralın Hazineleri sergisi ziyaretlerinde yüzde 50 indirim imkanı tanıyor.

* Borsa İstanbul'da gong, Takasbank Kamu Teminat Yönetim Platformu için çaldı
 Takasbank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Avşar Sungurlu, "Bankamızın hizmet verdiği piyasalarda, 17 farklı varlığı teminata alabilmemize imkan sağlayan güçlü ve teknolojik altyapımız ile projenin 3. fazı olarak diğer teminat türlerini de platforma taşımayı ve yeni teminatları sisteme dahil etmeyi hedefliyoruz” dedi.

* Huawei GoPaint Çizim Yarışması başladı
Huawei'nin "GoPaint Çizgini Konuştur Ödüllü Çizim Yarışması" başladı.

* Fiberli, Şahinbey Millet Camisi'nin aydınlatma projesini tamamladı
Fiberli, Şahinbey Millet Camisi'nin aydınlatma işlemini bitirdi.

* İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödül Programı başvuruları başladı
Program kapsamında Erken Aşama 250 bin lira, İleri Aşama 250 bin lira, İş Birliği Kategorisi için 250 bin lira, Gençlik kategorisi için ise 50 bin lira ödül verilecek.

* Bitkisel ürün sigortaları tekamül eğitimleri Ankara ve Kayseri'de gerçekleştirildi
Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi kapsamındaki yeni uygulamaların tanıtılması ve Tarım Sigortaları Havuzu eksperlerinin bilgi birikimlerine katkıda bulunulması amacıyla düzenlenen Bitkisel Ürün Sigortaları Tekamül Eğitimleri, 5-6 Şubat'ta Ankara ve Kayseri’de gerçekleştirildi.

*DeFacto, Kazakistan’daki mağaza sayısını 36'ya çıkardı
Yurt içi ve yurt dışı mağaza yatırımlarını sürdüren DeFacto, Kazakistan’daki mağaza sayısını 36’ya yükseltti.

* Trendyol Sanat'tan Sevgililer Günü hediyeleri
Trendyol, 14 Şubat Sevgililer Gününde Trendyol Sanat platformunda farklı seçenekler sunuyor.

* Migros, global iklim ve su liderleri programlarından tam not aldı
Migros, Karbon Saydamlık Projesi (CDP) kapsamında gerçekleştirilen "iklim değişikliği" ve "su güvenliği" programlarında, en yüksek not "A" derecesine layık görüldü.

* Team Peugeot TotalEnergies'in, Dünya Dayanıklılık Şampiyonası'nda yarışacak pilotları belli oldu
 Team Peugeot TotalEnergies, 2024 Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) Dünya Dayanıklılık Şampiyonası'nda (WEC) yarışacak yeni ekip ve pilotlarını duyurdu.

* Ramazan yardımlarına Pluxee'den kolay ve hızlı çözüm
Pluxee Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sinem Hekimoğlu, "Pluxee Hediye ürünümüz, firmalara diledikleri kapsamda ve birçok farklı markadan paket oluşturma imkânı vererek hem herkese hitap eden bir yardım seçeneği sunuyor hem de yüzde 45 vergi avantajı sağlıyor" dedi.

* n11, Sevgililer Günü'ne özel hediye kataloğu hazırladı
E-ticaret platformu n11, Sevgililer Günü'nde hediye arayanlara kolaylık sağlayan Sevgililer Günü'ne özel hediye kataloğu yayınladı.

* Doğa Koleji, AB projeleri kapsamında Litvanya’da iklim eğitimine katıldı
Doğa Koleji Projeler Koordinatörlüğü tarafından yürütülen Climate Bridge Projesi'nin ikinci öğrenme hareketliliği için Doğa Koleji öğrenci ve öğretmenleri Litvanya'nın başkenti Vilnius’a gitti.

* MetropolCard ramazan ayına özel bakiye transferi hizmeti sunacak
MetropolCard, ramazan ayına özel "Bakiye Transfer" özelliğini devreye alacak.

YORUMLAR
  Estetik operasyon geçiren ünlülerin eski ve yeni halleri nasıl? Kim ne estetik yaptırdı? Gözlerinize inanamayacağınız karelerle ünlü isimler!
Estetik operasyon geçiren ünlülerin eski ve yeni halleri nasıl? Kim ne estetik yaptırdı? Gözlerinize inanamayacağınız karelerle ünlü isimler!