A24.com.tr » dizi haber » Gülperi son bölüm izle 8 Mart 2019 | Gülperi 23. bölüm tekrarı full hd Show TV | Gülperi 24. bölüm fragmanı

Gülperi son bölüm izle 8 Mart 2019 | Gülperi 23. bölüm tekrarı full hd Show TV | Gülperi 24. bölüm fragmanı

Gülperi son bölüm izle 8 Mart 2019 | Gülperi 23. bölüm tekrarı full hd Show TV | Gülperi 24. bölüm fragmanı

Show TV'de yayınlanan Gülperi dizisi 8 Mart Cuma akşamı 23. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Peki Gülperi dizisinin son bölüm tekrarı nereden izlenir? Gülperi 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gülperi 23. son bölüm izle | Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak ve Aleyna Özgeçen gibi oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Gülperi dizisi her hafta cuma günleri ekrana geliyor. 

Gülperi dizisi 8 Mart 2019 tarihinde 23. bölümüyle ekrana geldi. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar ve yeni bölüm ayrıntıları...

Gülperi ve Kadir'in evliliği çıkmazda!

Gülperi ve Kadir, evliliklerini Hasan ve Artemis’e söylemek niyetindeyken onların birlikteliklerini öğrenince şoka girer. Gülperi’nin tavrı Kadir’le ikisinin arasında yeniden engeller doğmasına sebep olacaktır. Gökhan, Hasan’ın Seyit’in ölümünde payı olduğunu düşünüp intikam planına girer.

Hasan ve Artemis ise ait oldukları iki farklı dünyanın çatışmasında aşklarına dayanarak ayakta kalmaya çalışırlar. Şeyma, Gülperi ve Kadir’in birlikteliğine engel olmak için yeni ve çok riskli bir yola girer. Gülperi ve Kadir ise artık birlikte çıktıkları yolun netliğini kabul etmek üzerelerken hiç beklemedikleri bir biçimde sıkışmış olduklarının farkında değillerdir.

GÜLPERİ 23. SON BÖLÜM TEKRARI İZLE (TIKLAYINIZ)

Gülperi 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gülperi dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

YORUMLAR
  Dolandırıcılara parasını kaptıran ünlü isimler
Dolandırıcılara parasını kaptıran ünlü isimler