A24.com.tr » magazin » Gülnur Güneş kimdir, nereli, kaç yaşında?

Gülnur Güneş kimdir, nereli, kaç yaşında?

Gülnur Güneş kimdir, nereli, kaç yaşında?

Düğününde Tarkan ve Ebru Gündeş'in şarkı söylediği Gülnur Güneş kimdir, nereli, kaç yaşında? Gülnur Güneş'in babası kim?

Moda ve iş dünyasını buluşturan Gülnur Güneş ile Yiğit Doğan'ın düğünü, magazin basınında da geniş yer buldu. Tarkan ve Ebru Gündeş'in sahneye çıkıp şarkı söylemesi büyük yankı ve merak uyandırdı. Peki Gülnur Güneş kimdir, nereli, kaç yaşında?

19 Ekim Cumartesi akşamı Yiğit Doğan Çelik ile dünya evine giren Gülnur Güneş, modaya olan ilgisi ile biliniyor. Nişantaşı'nda şık bir butiği bulunan Gülnur Güneş modaseverler tarafından yakından tanınan bir isim olarak öne çıkıyor.

Gülnur Güneş'in Four Seasons Hotel'de gerçekleşen düğününde ünlüler geçidi yaşandı. Tarkan ile Ebru Gündeş düğünde sahneye çıkıp düet yaptı, geceye damga vurdu. İkili, 'Gül Döktüm Yollarına' adlı şarkıyı seslendirdi.

GÜLNUR GÜNEŞ KİMDİR?

İş insanı Metin Güneş'in kızı Gülnur Güneş, 1988 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Üniversitede Avrupa Birliği İlişkileri okudu ancak eğitim almak istediği konu başkaydı. Küçüklüğünden beri her zaman modaya ilgili olan Gülnur Güneş, yıllar sonra İstanbul Moda Akademisi ile (İMA) tanıştı. İMA’da marka yönetimi eğitimi aldı. Sonra 2 yıl moda eğitimi gördü. 6 ay Özlem Kaya’nın, bir yıl da Nur Yerlitaş’ın yanında staj yaptı. Yaklaşık dört buçuk yıl çalışmalar yaptıktan sonra 2012 yılında kendi markasını kurdu. Ünlü isimlerle çalışan Gülnur Güneş, Nişantaşı’ndaki şık butiğinde tasarımlarını modaseverlerle buluşturuyor.

YORUMLAR
  Eda Taşpınar'dan olay paylaşım... Bikini altı olmadan yapılan paylaşım!
Eda Taşpınar'dan olay paylaşım... Bikini altı olmadan yapılan paylaşım!