A24.com.tr » ajanda » Güldür Güldür 218 bölüm izle youtube | Güldür Güldür son bölüm tek parça izle

Güldür Güldür 218 bölüm izle youtube | Güldür Güldür son bölüm tek parça izle

Güldür Güldür 218 bölüm izle youtube | Güldür Güldür son bölüm tek parça izle

Güldür Güldür Show 6 Aralık Cuma akşamı 218. bölümle izleyicilerin karşısına çıktı. Son bölümü kaçıranlar Güldür Güldür'ün 218 bölümü haberimizdeki linkten izleyebilir.

Show TV'nin sevilen programı Güldür Güldür Show, 6 Aralık 2019 tarihinde izleyicileri yine kahkahaya boğdu. Güldür Güldür'ün 218. bölümünü izlemek isteyenler için son bölüm tekrarı haberimizdeki bağlantıda...

KAHKAHA TUFANINA HAZIR OLUN

Naime yenge akrabaları tarafından neden hoş karşılanmıyor olabilir? Yaralıların yaralarına merhem olan program Yaralı Show’da bu hafta hangi yaralı isimler var? İş yerinde terfi almak için kendine oyunculardan oluşan bir sahte aile ayarlayan Mehtap, ev ziyaretine gelen patronu Hayati’ye yutturabilecek mi?

İşlerini tutku ile yapan halı yıkamacılar Şevket ve İsmail halılar konusunda ne kadar hassas olabilirler? Aşk hayatı konusunda bir türlü doğru kararı veremeyen Bahadır, babası Bilal’i yine nasıl bir maceraya sokacak? Bahadır kuzusu bir zombiye aşık olduğunu öğrenen Bilal ne tepki gösterecek? Bahadır Kuzu bu sefer doğru kızı bulmuş olabilir mi?

Hepsi ve daha fazlası bu hafta Güldür Güldür Show'da.

 

GÜLDÜR GÜLDÜR 218. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR
  Burçlara göre yaz aylarında tercih edilen içecekler
Burçlara göre yaz aylarında tercih edilen içecekler