A24.com.tr » magazin » Gülben Ergen'le barışan Demet Akalın'ı zora sokacak ifşa!

Gülben Ergen'le barışan Demet Akalın'ı zora sokacak ifşa!

Gülben Ergen'le barışan Demet Akalın'ı zora sokacak ifşa!

Ünlü şarkıcılar Demet Akalın ile Gülben Ergen arasındaki küslük sona erdi. Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali ise Akalın'ı zora sokacak bir açıklamada bulundu.

Söylemezsem Olmaz programında şok bir iddia daha ortaya atıldı. Bircan Bali, Demet Akalın'ın Gülben Ergen hakkında " İnşallah benim kocama da yazmaz"diye mesaj attığını iddia etti.

GÜLBEN DEMET'İ YALNIZ BIRAKMAMIŞTI

Bir dönemin ayrılmaz ikilisi Demet Akalın ve Gülben Ergen, geçen yıl nedeni bilinmeyen bir olaydan dolayı küserek birbirlerini Instagram hesaplarından takip etmeyi bırakmıştı. Gülben Ergen'in boşanma haberlerinden sonra Demet Akalın'ı yalnız bırakmamış ve zor günlerinde eski dostunun yanında olmuştu.

"İNŞALLAH OKAN'A YAZMAZ"

Söylemezsem Olmaz programında, Demet Akalın'la ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Demet Akalın ve Okan Kurt'a sinirlenen Bircan Bali, " Demet Akalın kanka kavramını iyi bilseydi, Gülben Ergen'le kucak kucağa, yanak yanağa poz verirken Gülben Ergen gittikten sonra 'İnşallah da Okan'a yazmaz' diye insanların arkasından konuşmazdı" açıklamasında bulundu. 

YORUMLAR
  İrem Derici'nin zayıflamasını sağlayan Arpa Suyu Diyeti nedir?
İrem Derici'nin zayıflamasını sağlayan Arpa Suyu Diyeti nedir?