A24.com.tr » magazin » Gonca Vuslateri'den kötü haber! Hastalık yendi!

Gonca Vuslateri'den kötü haber! Hastalık yendi!

Gonca Vuslateri'den kötü haber! Hastalık yendi!

Oyuncu Gonca Vuslateri, geçirdiği ağır grip nedeniyle hastanelik oldu. Hastalığı nedeniyle tiyatro oyununda sahneye çıkamayan Vuslateri, "Bu sefer hastalık beni yendi ve serumlara düştüm" dedi.

Oyuncu Gonca Vuslateri, ağır grip nedeniyle hastanelik oldu. Vuslateri'nin sağlık durumu nedeniyle Fırat Tanış ile birlikte rol aldığı "Erkek Arkadaşım Bir Feminist" oyunu ertelendi. Gonca Vuslateri, haberi sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

Gonca Vuslateri şu mesajı yayınladı:

"Güzel dostlar, biricikler ve şahane seyirciler... Rahatsızlandığım için seyahatimden acele dönüp hastaneye gelmeme rağmen maalesef bu sefer hastalık beni yendi ve serumlara düştüm. Bugün yarın oyunu başka tarihe erteledik. Aralık ayında uzun bir takvimimiz var. Bu iki oyunu da ekleyip zilleri takacağız çıkı çıkı yapacağız... Bu süreçte dünya güzeli feminist partnerim Fırat Tanış size emanet... Ben de azıcık dinlenip, sizlerin nazar duasına misafirperverlik yapmaya devam edeceğim... Yoğun tempo,hava değişikliği, gripler, soğuklar, ağrılar derken anlaşıldı ki sağlık her şeyden önemli hayatta “ bir dakika!” deyip kendine özen vereceksin... Arayan soran geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim... Seyircimin bugün tutamadığım ellerini ertelenen tarihte öpmek, başımın üstüne koymak sözüyle..."

YORUMLAR
  Okul yolunda kirpik donduran soğuklar
Okul yolunda kirpik donduran soğuklar