A24.com.tr » magazin » Gökçe Bahadır'ın işletmeci sevgilisi Yiannis Magkos kimdir kaç yaşında nerelidir?

Gökçe Bahadır'ın işletmeci sevgilisi Yiannis Magkos kimdir kaç yaşında nerelidir?

Gökçe Bahadır'ın işletmeci sevgilisi Yiannis Magkos kimdir kaç yaşında nerelidir?

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'ın bir süredir işletmeci Yiannis Magkos ile görüştüğü iddia edildi. Peki Yiannis Magnos kimdir kaç yaşında nerelidir?

Güzel oyuncu Gökçe Bahadır, gönlünü ünlü işletmeci Yiannis Magkos'a mı kaptırdı? Bir süredir birlikte oldukları iddia edilen çiftin arasındaki ilişki magazin manşetlerinden düşmüyor. Peki Gökçe Bahadır'ın sevgilisi Yiannis Magkos kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor?

Gökçe Bahadır’ın sevgilisi Yiannis Magkos kimdir? Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır yeni aşkı ile birlikte magazin gündemine oturdu. Bahadır, bir süredir Göcek’te tanıştığı Yunan işletmeci Yiannis Magkos ile görüşüyor. Yiannis Magkos'ın yaşamı araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Gökçe Bahadır’ın sevgilisi Yiannis Magkos kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Merak edilen spruların cevapları detayları ile haberimizde...

YİANNİS MAGKOS KİMDİR?

Yiannis Magkos, Simi’nin dünyaca ünlü restoranı Manos’un sahibi olan Mano Magkos’un oğlu. Şubat 2014'te Montreux'da HIM'den Hospitality Management'da BBA ile mezun olan Yiannis Magkos, çocukluğunun geçtiği Sima Adası’nda kendi restoranını açtı. Yiannis Magkos, 20 yılı aşkın süredir Simi adasında hizmet veren, bugüne kadar birçok ünlü ismi misafir eden Manos adlı restoranın D Maris şubesinden sorumlu. Vogue’un 100. sayısı nedeniyle Türkiye'ye gelen Yiannis Magkos'un Yaprak Dökümü, Ufak Tefek Cinayetler ve Kayıp Şehir dizileriyle tanınan Gökçe Bahadır ile yakınlaştığı iddia edildi.

GÖKÇE BAHADIR

Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV'de VJ'lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı. Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı. Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk'te yayınlanan JoJo adlı çocuk programını sundu. Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır. Kanal D de yayınlanan Kayıp Şehir dizisindeki performansı ile daha çok ünlenmiş ve ödüller almıştır. Star tv'de yayınlanan Aramızda Kalsın isimli dizide Yadigâr karakterini canlandırmıştır. Oyuncu Hatırla Gönül dizisinde Gönül karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlamış olan Adı Efsane dizisi, başrol oynadığı diğer bir yapımdır. 20. bölümde diğer başroller Erdal Beşikçioğlu ve Rojda Demirer'in yaptığı gibi, diziden ayrılmıştır. 

YORUMLAR
  Teröristlerin korkulu rüyası Keskin Nişancılar Afrin'de
Teröristlerin korkulu rüyası Keskin Nişancılar Afrin'de