A24.com.tr » yaşam » Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'a istifa çağrısı

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'a istifa çağrısı

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'a istifa çağrısı

Geçtiğimiz günlerde gelen şehit haberlerinin ardından, dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın düğününe katılan Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'a vatandaşlar büyük tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, Selçuk Bayraktar ile evlendi. Törende Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar da nikah şahidi olarak yer aldı.

Genelkurmay Başkanı Akar, Ankara Kocatepe Camii’nde Çukurca’da PKK ile çatışmada şehit düşen Astsubay Üstçavuş Mekan Şahin, yine Çukurca’da teknik arıza nedeniyle düşen Kobra tipi helikopterin şehit pilotu Kara Pilot Üsteğmen Burak Abikebahşi’nin cenaze törenlerine katıldı.

Genelkurmay Başkanı aynı gün şehit cenazesinden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın düğününe yetişmek için adeta zamanla yarıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar, Halkalı Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde evlendi. Törende Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da şahit olarak yer aldı.

Ancak Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın, şehit cenazeleri gelirken düğüne katılması sosyal medyada büyük tepki çekti. Twitter'daki #HulusiAkarİstifa etiketine 25 binin üzerinde tweet atıldı.

İşte o tepkilerden bazıları şöyle:

@zeka1dede: Sn Hulusi Akar belki devletin tepesinde birlik mesajı vermek için oradaydı ama bence yanlış yaptı.

@MucahidAYYILDIZ: Dağlarda, meskun mahalde, sınır boylarındaki kahraman askerlerimiz neler hissediyor? Son zamanlardaki en büyük hayal kırıklığım. #HulusiAkar

@erhanhyr: Hulusi Akar'ın 8 Mehmetçiğin şehit olmasının hemen ertesinde bir düğüne gitmesi kabul edilemez. Yazıklar olsun.

@enisersoy35: Org. Hulusi Akar'ın, Sümeyye Erdoğan'ın şahitliğini büyük Atatürkçü İsmail Kahraman ile birlikte yapması da kaderin bir tuhaf cilvesi olmuş.

@rasihyilmaz: Bugün 10 şehit cenazesi var ve düğüne gitmeyi tercih eden bir komutanları yani Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar var!!

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • Ahmetberber 2016-05-15 09:58:41

    Ulan düğünle neisin olur genel kurmaybaskani atatürk olsaydı düğüne gitmez cenazeye gider bunlarin rahatı Yerinde aman rahatinibozmayin

  Ali Ağaoğlu kızına kına yaktı
Ali Ağaoğlu kızına kına yaktı