A24.com.tr » gündem » Genel Şirket Haberleri

Genel Şirket Haberleri

Genel Şirket Haberleri

*Türkiye Sigorta'dan öğretmenler için indirim kampanyası... *MetropolCard, geleceğe yön veren etkinliklere destek veriyor... *Garanti BBVA, rüzgar enerjisi finansmanındaki payını artırıyor...

*Akzirve, Strada Bahçeşehir projesinde kampanya başlattı
Akzirve, Strada Bahçeşehir projesinde cazip ödeme imkanlarının bulunduğu kampanya başlattı.

*Aytemiz'den kasım ayına özel kampanya
Aytemiz, mobil uygulamasıyla gerçekleştirilecek benzin ya da motorin alımlarında sürücülere ekstra indirim fırsatı sunacak.

*CW Enerji, "Geleneksel Satış Noktaları Toplantısı"na ev sahipliği yapacak
CW Enerji, Türkiye genelinde hizmet veren satış noktaları "CW Enerji Geleneksel Satış Noktaları Toplantısı"nda sektör oyuncularını bir araya getirecek.

*DHL Express Türkiye, Denizli'de yeni hizmet merkezini açtı
DHL Express Türkiye, Denizli'de yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.

*Enerjisa Enerji'nin desteğiyle şirketleşen ilk girişim MIOTE oldu
Enerjisa Enerji'nin desteklediği girişimlerden Mobil Enerjim (MIOTE) şirketleşti.

*Enuygun'dan sadece çipli kimlik kartıyla tatil yapılabilen ülke önerileri
Enuygun.com, yurt dışında sonbahar-kış tatili yapmak isteyenler için pasaport ve vize gerekliliği olmadan, sadece çipli kimlik kartı ile gidilebilecek yurt dışı rotalarını derledi.

*Ford Transit Custom, "2024 Uluslararası Yılın Ticari Aracı" seçildi
Ford Otosan'ın tamamen yenilenerek törenle resmi açılışı yapılan Yeniköy Fabrikası'nda üretilen yeni nesil Ford Transit Custom, ilk uluslararası ödülünü Avrupa'nın en prestijli ticari araç fuarlarından Lyon'da gerçekleşen Solutrans fuarında bulundu.

*Fuzul, "Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi"ni hayata geçirdi
Holding çatısı altında 2023 yılında faaliyet göstermeye başlayan Fuzul Topraktan, Türkiye'de bir ilke imza atarak "Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi"ni hayata geçirdi.

*Fuzul Ventures Türkiye İnovasyon Haftası'na katılıyor
Fuzul Holding’in girişimciliği ve inovasyonu destekleyen yeni markası Fuzul Ventures, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlediği Türkiye Innovation Week (Türkiye İnovasyon Haftası/TIW) 2023 etkinliğinde yerini aldı.

*Garanti BBVA, rüzgar enerjisi finansmanındaki payını artırıyor
Yenilenebilir enerji projelerine sağladığı finansmanı sürekli artıran Garanti BBVA, Dost Enerji Üretim San. Tic. AŞ bünyesindeki Galatya Enerji Üretim AŞ ile Işıklar Rüzgar Enerjisi Santrali yatırımı için 36,1 milyon avro tutarında finansman sözleşmesi imzaladı.

*ING Türkiye ve ING Leasing'den EBRD ile kredi anlaşması
ING Türkiye ve ING Leasing, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile toplam 100 milyon avro ve 5 milyon dolar tutarında iki kredi anlaşması yaptı.

*Karmod Ukrayna’da çelik ev projesi gerçekleştirdi
Karmod, Ukrayna’nın batısında Polonya sınırındaki çelik ev projesini tamamladı.

*Kaspersky, META bölgesindeki şirketlerin siber güvenlik risklerini araştırdı
Kaspersky, Orta Doğu, Türkiye ve Afrika bölgesindeki şirketlerin hızla dijitalleştiği dönemde siber güvenlik risklerine dikkati çekti.

*Kiğılı'ya erkek giyimi kategorisinde "1 Numaralı Marka" ödülü
Kiğılı, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) her yıl düzenlediği ve bu yıl 14. kez gerçekleştirilen "AVM'lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları" araştırmasında "Erkek Giyim" kategorisinde 10. kez "1 Numaralı Marka" ödülüne layık görüldü.

*Lila Kağıt'a "Türkiye’nin En Etik Şirketleri" ödülü
Lila Kağıt, Etik Değerler Merkezi Derneği'nin (EDMER) düzenlediği ETİKA Türkiye’nin En Etik Şirketleri Ödül Töreni'nde "Türkiye’nin En Etik Şirketleri" kategorisinde ödüllendirildi.

*Logo Yazılım perakende çözümlerini sektör liderleriyle paylaştı
Logo Yazılım, Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) işbirliğiyle düzenlenen toplantıda önde gelen perakende markalarının temsilcilerine Logo Diva Retail çözümlerini aktardı.

*MediaMarkt "En Beğenilen Teknoloji Perakendeciliği" ödülünü aldı
İSTANBUL (AA) - MediaMarkt, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcılar Derneği'nin Akademetre işbirliğiyle düzenlediği "1 Numaralı Markalar Ödül Töreni"nde, "En Beğenilen Teknoloji Perakendeciliği" kategorisinde ödül kazandı.

*MetropolCard, geleceğe yön veren etkinliklere destek veriyor
MetropolCard, hayata geçirdiği öncü yeniliklerle sektörde 10. yılını kutluyor.

*Polat Gayrimenkul'ün yeni projesi "Polat Levent Exclusive" tanıtıldı
Polat Gayrimenkul, İstanbul'un Levent semtinde yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

*Palo Alto Networks'ün güvenlik operasyonlarında Kendi Yapay Zekanı Getir özelliği
Palo Alto Networks, Cortex XSIAM Yapay Zeka Destekli Güvenlik Operasyonları platformuna Kendi Yapay Zekanı Getir özelliğini ekledi.

*Poliport'tan modernizasyon yatırımı ile kapasite artırımına 5,5 milyon dolarlık yatırım
Polisan Holding grup şirketlerinden Poliport, Kocaeli Liman Bölgesi'nde gerçekleştireceği 5,5 milyon dolarlık yenilenme ve modernizasyon yatırımı ile sıvı yük depolama kapasitesini artıracak.

*Stellantis, yılın ilk 10 ayında, Avrupa'da toplam ve elektrikli pazarında büyüdü
Stellantis, yılın ilk 10 ayında yüzde 18,8 pazar payı elde ederek Avrupa (AB29) toplam pazar satış sıralamasında ikinciliğini sağlamlaştırırken hafif ticari araç pazarındaki liderliğini de yüzde 30'un üzerindeki pazar payı ile sürdürüyor.

*Teknopark İstanbul girişimlerinden Tesu, 70 milyon TL değerlemeyle yatırım aldı
Teknopark İstanbul çatısı altında Türkiye'nin ilk dijital ilacını geliştiren Tesu Health, global yatırım turu öncesinde 70 milyon TL değerlemeyle ilk yatırımını aldı.

*Türkiye Sigorta'dan öğretmenler için indirim kampanyası
Türkiye Sigorta, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) düzenlediği "Eğitim Neferlerine Minnet" kampanyasına öğretmenler için hazırladığı indirim kampanyası ile katıldı.

*VakıfBank'tan 653 milyon dolarlık sendikasyon kredisi
VakıfBank, 19 ülkeden 34 bankanın katılımıyla 323 milyon dolar ve 303 milyon avro olmak üzere toplam 653 milyon dolar tutarında sürdürülebilirlik temalı sendikasyon kredisi temin etti.

*Vakıf GYO'ya "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"
Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

*Yıldız Holding yatırımcı ve analistlerle buluştu
Yıldız Holding ve holdinge bağlı halka açık şirketlerin, finansal performansları "2023 Yıldız Holding ve Halka Açık Şirketleri Analist & Yatırımcı Toplantısı"nda masaya yatırıldı.

YORUMLAR
  Madde madde Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) anlatımı
Madde madde Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) anlatımı