A24.com.tr » medya » Genç şarkıcıdan taciz itirafı: Ahlaksız teklif aldım

Genç şarkıcıdan taciz itirafı: Ahlaksız teklif aldım

Genç şarkıcıdan taciz itirafı: Ahlaksız teklif aldım

Genç şarkıcı Cem Belevi, 'Mertçe Sohbetler' programının konuğu oldu. Yaşadığı zor anları anlatan 31 yaşındaki şarkıcı bir konser sırasında tacize uğradığını ve ahlaksız teklifler aldığını söyledi.

Genç müzikseverlerin yakından takip ettiği isimlerden Cem Belevi, Beyaz TV'de yayınlanan 'Mertçe Sohbetler' programına konuk oldu. Genç kızların yoğun ilgisinden bahseden 31 yaşındaki şarkıcı, tacize uğradığını ve ahlaksız teklifler aldığını söyledi.

''AHLAKSIZ TEKLİFLER ALIYORUM VE TACİZE UĞRADIM''

Genç kızların sevgilisi genç sanatçı program esnasında flaş açıklamalar yaptı. Sunucu Mert Doğan'ın ''Hiç ahlaksız teklif aldın mı?'' sorusuna ''Evet'' yanıtını veren Cem Belevi, bazı hayranlarının kendisine çıplak fotoğraflarını yollayarak ahlaksız tekliflerde bulunduklarını itiraf etti. Bu fotoğrafların ilişkisi varken de geldiğini belirten Cem Belevi, yollanan fotoğrafları her seferinde görmezden geldiğini ve sildiğini söyledi.

 

Bir Almanya konserinde bayan hayranı tarafından cinsel tacize uğradığını da anlatan sanatçı, hayranıyla fotoğraf çekimi esnasında elle tacize uğradığını ve bu tip olayların başına çok geldiğini de ekledi.

''SEVGİLİSİ ZEHRA YILMAZ'LA EVLENİYOR MU?''

Geçtiğimiz günlerde Çeçme'de sevgilisi Zehra Yılmaz'a yüzük hediye ettiğini öğrendiğimiz genç sanatçı, evlilik teklifi yapmadığını ve yakın zamanda da evlenmeyi düşünmediğini belirtti. Programın daimi konuklarından, ünlülerin yaşam koçu Meltem Kerimoğlu'nun ''Cem Belevi'nin evliliği 2021'de olacak'' öngörüsü de genç popçuyu bir hayli şaşırttı.

YORUMLAR
  Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus ne zaman çıkacak?
Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus ne zaman çıkacak?