A24.com.tr » medya » Gelinim Mutfakta'da izleyicilerle dalga geçilen final! | Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi?

Gelinim Mutfakta'da izleyicilerle dalga geçilen final! | Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi?

Gelinim Mutfakta'da izleyicilerle dalga geçilen final! | Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi?

Fatih Ürek'in sunduğu gelinim Mutfakta programının bu haftaki finalinde elenmesi gereken yarışmacıların yine elenmemesi, ekran başındaki izleyicileri kızdırdı.

Kanal D'nin gündüz kuşağında en çok takip edilen programlardan biri olan Gelinim Mutfakta yarışması, izleyicilerin sabrını taşırmaya başladı.

Sunuculuğunu Fatih Ürek'in yaptığı programın 43. haftanın finali, izleyiciyi isyan ettiren bir olayla tamamlandı. Geçtiğimiz haftalarda yarışmaya üçüncü kez dahil edilen Reyhan kaynana ve gelini Ezgi, haftayı sonuncu tamamlamalarına rağmen yine elenmeyince, yarışma iyice inandırıcılığını yitirdi.

Gelinim Mutfakta'da haftanın son gününde 75 puanla Rümeysa birinci olup 5 altın bileziği koluna taktı. Diğer yarışmacılardan Yağnur 60 ve Sina 57 puan toplarken Ezgi ise 56 puanla haftanın sonuncusu oldu.

Bu sonuçlara göre Ezgi ve Reyhan kaynanın elenmesi gerekirken, birinci olan Rümeysa aniden çekilme kararı aldıklarını açıkladı. Yarışmacı, bu karara gerekçe olarak da hastası olduğunu ve eğitimine yoğunlaşması gerektiğini gösterdi.

Rümeysa'nın bu kafa karıştıran kararıyla birlikte Ezgi ve Reyhan kaynananın yarışmaya kaldıkları yerden devam edecekleri anlaşıldı. Ancak bu olay, akıllara direkt geçtiğimiz haftalarda yarışan Burcu ve Nurten Hanımı getirdi.

YORUMLAR
  Estetik operasyon ile tanınmayacak derecede değişen 26 ünlü isim...
Estetik operasyon ile tanınmayacak derecede değişen 26 ünlü isim...