A24.com.tr » yaşam » Gelinim Mutfakta Tuğba kimdir instagram hesabı nedir

Gelinim Mutfakta Tuğba kimdir instagram hesabı nedir

Gelinim Mutfakta Tuğba kimdir instagram hesabı nedir

Kanal D ekranlarında Fatih Ürek'in sunumuyla ekrana gelen yarışma programı Gelinim Mutfakta'nın en çok merak edilen isimlerinden biri de Tuğba Ebrek oldu. Peki kimdir Tuğba? İşte yanıtı...

Kanal D'nin gündüz kuşağında büyük ilgi gören Gelinim Mutfak'taya yeni bir yarışmacı dahil oldu.

Özellikle ev hamınlarının büyük ilgisini çeken programa Tuğba Ebrek ve kayın validesi Rukiye Ebrek de katıldı.

Ekran başındaki izleyiciler ise bu iki yeni ismin kim olduğunu merak ediyor. İşte Tuğba Ebrek hakkında ayrıntılı bilgiler...

Yeni haftaya giriş yapan Gelinim Mutfakta’da tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz. Yeni yarışmacılar kimdir, günün kazananı, haftanın galibi ve haftanın eleneni gibi tüm bigileri sitemizden bulabilirsiniz.

Geçen hafta (18-22 Haziran) yarışmada neler yaşandı kimler elendi ile ilgili haberlerimiz sitemizden okuyabilirsiniz. Yarışmaya yeni katılan yarışmacı Tuğba Ebrek, Kastomonu doğumlu ve yeni evlidir. İddialı bir giriş yapan Tuğba yarışmanın bu haftaki altınlarının kendisine ait olduğunu söyledi. İddialı olduğunu da söyleyen Tuğba Ebrek yarışmaya hazırlanıp da gelmiş. 14 aylık evli olan Tuğba’nın bir de bebeği var.

Kayınvalidesi Rukiye Ebrek de Kastamonulu olan Tuğba, annesinin söylediğine göre dağınık birisi. Yeni gelin ve kayınvalidesi aynı köyden. Kayınvalidesi ile 8 ay aynı evde yaşamışlar. Aynı evde 8 ay gelini ile yaşayan Rukiye Ebrek'i gelinin dağınık olduğunu söyleyince diğer yarışmacılarda şaşırdı.

Tuğba sakin tavırları ile dikkat çekse de daha ilk günden diğer yarışmacılar ile küçük tartışmalarda yaşadı.  

YORUMLAR
  Dolunay'ın Bulut'u Alihan Türkdemir hakkında merak edilenler
Dolunay'ın Bulut'u Alihan Türkdemir hakkında merak edilenler