A24.com.tr » medya » Gelinim Mutfakta Ezgi Yıldırım kimdir kaç yaşında nereli ınstagram hesabı var mı

Gelinim Mutfakta Ezgi Yıldırım kimdir kaç yaşında nereli ınstagram hesabı var mı

Gelinim Mutfakta Ezgi Yıldırım kimdir kaç yaşında nereli ınstagram hesabı var mı

Kanal D'nin sevilen programı Gelinim Mutfakta'da yarışmaya katılan Reyhan Yıldırım ve gelini Ezgi Yıldırım merak ediliyor. Peki Ezgi Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli ve ınstagram hesabı var mı

Kanal D'nin sevilen programı Gelinim Mutfakta'da yarışmacı Ezgi Yıldırım merak konusu oldu. Peki Ezgi Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli ve ınstagram hesabı var mı?

Gelinim Mutfakta programın en çok ses getiren isimlerinden biri Ezgi Yıldırım! Kaynanası Reyhan Yıldırım'la birlikte programı adeta domine ettiler. 19. haftadan itibaren 31. haftaya kadar en çok konuşulan, en çok kazanan ve en sert eleştirili kaynanasından bile alan Ezgi Yıldırım merak uyandırdı.

Tunceli'de doğan Ezgi, Elazığ'da evlendikden sonra yerleşmiştir. 4 yıldır evli olan Ezgi Yıldırım'ın 2 yaşında bebeği vardır. Kaynanası Reyhan Yıldırım'ın otoretesinden kurtularak dili sertleşmeye devam ediyor.

Reyhan Hanım "10 günlük evliyken Ezgi Yıldırım'ın elinin yanlışlıkla saçına dokunduğunu için nasıl pişman olduğunu anlattı. Şimdi 5. yılı ve asla özür dilemez" diyerek Ezgi'yi özetledi!

YORUMLAR
  Acun Ilıcalı Survivor ünlüler takımını açıkladı
Acun Ilıcalı Survivor ünlüler takımını açıkladı