A24.com.tr » » Gel Konuşalım Nur Tuğba Algül kimdir, kaç yaşında, evli mi, çocuğu var mı?

Gel Konuşalım Nur Tuğba Algül kimdir, kaç yaşında, evli mi, çocuğu var mı?

Gel Konuşalım Nur Tuğba Algül kimdir, kaç yaşında, evli mi, çocuğu var mı?

TV8’de yayınlanan “Gel Konuşalım” programında yorumculuk yapan Nur Tuğba Algül izleyenler tarafından kim olduğu merak ediliyor. Nur Tuğba Algül kimdir?

 Son dönemin moda programlarından biri olan Gel Konuşalım'da yer alan Nur Tuğba Algül, son dönemde yaşanan magazin olaylarıyla ilgili çarpıcı yorumlarda bulunmaya devam ediyor.

NUR TUĞBA ALGÜL KİMDİR?

Aslen Mersinli olan Tuğba Algül, 1983 yılında dünyaya geldi. Başarılı spiker Gülgün Feyman'dan aldığı sunuculuk eğitiminden sonra ekran macerası başlayan Nur Tuğba Algül, haber bülteni spikeri olarak ekran önüne çıktı.

İlk olarak SkyTürk kanalında gece haberlerini sunan Nur Tuğba Algül, burada uzun süre görev aldıktan sonra NTV kanalına transfer oldu ve bu kanalda da haber spikeri olarak görev aldı.

Yarışmada gelen tanınırlık ile ekran yüzü olmak konusunda kararlı olan isim Usta isim Gülgün Feyman'dan sunuculuk dersleri aldı. Nur Tuğba Algül sunuculuk derslerinin bitmesinin ardından ilk olarak SkyTürk kanalında gece haberlerini sundu. SkyTürk televizyonunda uzun dönem görev yapan isim yıllar 2011'i gösterdiğinde NTV'ye transfer oldu. NTV Macerası olumlu giden isim sunduğu gece haberleri esnasında bir gafa imza atınca büyük tepki çekti ve uzunca bir süre ekranlardan ayrı kaldı.

NUR TUĞBA ALGÜL INSTAGRAM (TIKLA)

Güzel sunucu bu talihsiz olayın ardından 2014 yılında TV8 ile anlaştı ve Ütopya adlı yarışmanın değerlendirmelerinin yapıldığı "Ütopya Panorama" adlı programın sunumunu yapmaya başladı. Gündüz kuşağında tutan bu format daha sonra "Survivor Panorama" olarak Survivor yarışması için hazırlandı ve başarılı sunucu bu programı Hakan Hatipoğlu ile beraber sundu.

 

YORUMLAR
  Kısmetse Olur Gelin ve Damat Adayları
Kısmetse Olur Gelin ve Damat Adayları