A24.com.tr » medya » Geçen hafta en çok hangi gazeteci konuşuldu?

Geçen hafta en çok hangi gazeteci konuşuldu?

Geçen hafta en çok hangi gazeteci konuşuldu?

Medya Takip Merkezi (MTM), 6-12 Kasım 2017 tarihleri arasındaki medya araştırmasının raporunu yayınladı. Araştırmayla basında öne çıkan gazeteciler belirlendi.

A24-ÖZEL İşte MTM'nin yaptığı araştırmanın ayrıntıları...

Araştırmaya göre geçen haftanın en çok konuşulan gazetecisi, tutuklu bulunduğu FETÖ davasında tahliye edilen Sözcü gazetesi muhabiri Gökmen Ulu oldu.

Mahkeme heyeti, Gökmen Ulu’nun “delillerin büyük bir kısmının toplanmış olması, delilleri karartma durumunun bulunmadığı, sabit ikametgah sahibi oluşu” dikkate alınarak tahliyesine karar verdi. Ulu hakkında 131 haber yapıldı.

İkinci sırada ünlü gazeteci ve belgesel programcısı Nebil Özgentürk var. "Galatasaray Tarihi ve Efsaneleri" adlı kitabını piyasaya süren Özgentürk'ün ismi 71 haberde geçti.

Habertürk'ten ayrıldıktan sonra Star TV'ye geçen ve burada 'Olay Yeri' adlı reality programını sunan Balçiçek İlter 50 haberde yer aldı. 

Almanya'da yaşayan ve terör soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan Cumhuriyet gazetesi eski genel yayın yönetmeni Can Dündar 49 habere konu oldu.

Sözcü gazetesinin usta köşe yazarlarından Yılmaz Özdil ise 47 haberle 6-12 Kasım 2017 tarihleri arasında en çok konuşulan gazeteciler listesine girdi.

YORUMLAR
  Benzediği organa iyi gelen 7 besin
Benzediği organa iyi gelen 7 besin