A24.com.tr » dizi haber » Game Of Thrones 8 sezon 3 bölüm izle link altyazı

Game Of Thrones 8 sezon 3 bölüm izle link altyazı

Game Of Thrones 8 sezon 3 bölüm izle link altyazı

Game Of Thrones dizisinin 8. sezondaki ilk 2 bölümü büyük ilgi gördü. Peki Game Of Thrones 8. sezon 3. bölüm izlemek için hangi siteler takip edilmeli?

Game Of Thrones 8 sezon 3 bölüm izle | Game Of Thrones 8. sezon bölümleri nereden nasıl izlenir? Game of Thrones 8. sezon 4. bölüm ne zaman yayınlanacak? Game of Thrones 8 sezon 4 bölüm fragmanı izlemek isteyenler videoyu haberimizde bulabilir. İşte ayrıntılar...

Yayınlandığı ilk 7 sezonuyla dünyada olduğu gibi Türkiye'de de büyük hayran kitlesine sahip olan Game Of Thrones dizisinin 8. sezonu izleyicilerle buluştu. Üçüncü bölümde ölüler ve yaşayanlar arasındaki savaş hızla gerilmekte. Khaleesi ve Jon'un sahip olduğu iki ejderha ve ordusu, Night King'in ölülerden ve devlerden oluşmuş ordusuna karşı zafer elde edebilecek mi? Savaşın kaderini belirleyecek kişi Jon Snow mu, Khaleesi mi yoksa Arya Stark mı olacak? Gece Kralı Bran'a ulaşmayı hedeflerken, Bran'ın yanında onu koruyacak tek kişi Theon Greyjoy'dur. Büyük savaşın kaderi Game Of Thrones 8. sezon 3. bölümde belli olacak.

Dizinin Türkiye'de paralı platformlarda yayınlanıyor olması milyonlarca kişiyi kaçak sitelere yöneltti. Öyle ki, dizinin 8. sezon 1. bölümünü internette kaçak sitelerden 55 milyon kişi izledi. Çeşitli sitelerde diziyi hala izlemek mümkün ancak telif hakkı nedeniyle erişim engeli gelebiliyor. 

Game of Thrones 8. sezon 3. bölümü de yayınlandı ve milyonlarca kişinin tercihi yine kaçak siteler oldu.

GAME OF THRONES 8. SEZON NEREDEN NASIL İZLENİR?

Game of Thrones’u Türkiye’den izlemek için beIN Series Sci-Fi kanalını kullanabilirsiniz. İnternet üzerinden alt yazılı veya  Türkçe dublaj seçenekleriyle izlemek için beIN Connetct’e bağlanabilirsiniz. Game Of Thrones’u yasal yollardan izlemenin yöntemi bu şekilde.

 

GAME OF THRONES 8. SEZON 4. BÖLÜM FRAGMANI

Dizinin 3. bölümünün yayınlanmasının ardından 4. bölüm fragmanı da izleyicilerle buluştu. Yeni bölüm 29 Nisan Pazartesi günü sabaha karşı yayınlandı. İşte Game of Thrones dizisinin 8. sezon 4. bölüm İngilizce ve Türkçe fragmanı...

İngilizce fragman:

YORUMLAR
  En beğenilen futbolcu Eşleri/Sevgilileri belli oldu...
En beğenilen futbolcu Eşleri/Sevgilileri belli oldu...