A24.com.tr » dizi haber » Game of Thrones 8 sezon 2 bölüm Türkçe alt yazılı hd izle tek parça

Game of Thrones 8 sezon 2 bölüm Türkçe alt yazılı hd izle tek parça

Game of Thrones 8 sezon 2 bölüm Türkçe alt yazılı hd izle tek parça

Yaklaşık 2 yıldır beklenen Game Of Thrones dizisi, 8. sezonuyla izleyicilerle buluştu ve 1. bölüm çok beğenildi. Peki Game Of Thrones 8. sezon 2. bölüm izlemek için hangi siteler takip edilmeli?

Game Of Thrones 8 sezon 2 bölüm izle | Game Of Thrones 8. sezon bölümleri nereden izlenir? İşte ayrıntılar...

Yayınlandığı ilk 7 sezonuyla dünyada olduğu gibi Türkiye'de de büyük hayran kitlesine sahip olan Game Of Thrones dizisinin 8. sezonu izleyicilerle buluştu. Konsey karşısına çıkan Jaime Lannister'ın idam edilip edilmeyeceği merak ediliyor. Cersei yeni planlar peşinde koşarken Khaleesi tahtı Jon Snow'a bırakacak mı? Akgezenler'e karşı yapılan savaş hızla gerilmeye devam ediyor. Theon Greyjoy bu savaşta ne kadar etkili olacak? Arya Stark'ın bu savaştaki önemi ne? Winterfell'in kapılarına dayanan Akgezenler'e karşı Khaleesi ve Jon Snow ne yapacak? İşte tüm bu gelişmelerin cevabı 8. sezon 2. bölümde aranacak.

Dizinin Türkiye'de paralı platformlarda yayınlanıyor olması milyonlarca kişiyi kaçak sitelere yöneltti. Öyle ki, dizinin 8. sezon 1. bölümünü internette kaçak sitelerden 55 milyon kişi izledi. Çeşitli sitelerde diziyi hala izlemek mümkün ancak telif hakkı nedeniyle erişim engeli gelebiliyor. 

Game of Thrones 8. sezon 2. bölümü de yayınlandı ve milyonlarca kişinin tercihi yine kaçak siteler oldu.

GAME OF THRONES 8. SEZON NEREDEN NASIL İZLENİR?

Game of Thrones’u Türkiye’den izlemek için beIN Series Sci-Fi kanalını kullanabilirsiniz. İnternet üzerinden alt yazılı veya  Türkçe dublaj seçenekleriyle izlemek için beIN Connetct’e bağlanabilirsiniz. Game Of Thrones’u yasal yollardan izlemenin yöntemi bu şekilde.

GAME OF THRONES 8. SEZON 3. BÖLÜM FRAGMANI

Dizinin 2. bölümünün yayınlanmasının ardından 3. bölüm fragmanı da izleyicilerle buluştu. Yeni bölüm 28 Nisan Pazar günü sabaha karşı yayınlanacak. İşte Game of Thrones dizisinin 8. sezon 3. bölüm İngilizce ve Türkçe fragmanı...

İngilizce fragman:

YORUMLAR
  Erkekler ve kadınlar arasındaki farkları ortaya koyan 10 anlamlı görsel
Erkekler ve kadınlar arasındaki farkları ortaya koyan 10 anlamlı görsel