A24.com.tr » yaşam » Galatasaray'ın eski yıldızı AIDS'e yakalandı

Galatasaray'ın eski yıldızı AIDS'e yakalandı

Galatasaray'ın eski yıldızı AIDS'e yakalandı

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi estiği sezonda forma giyen Fildişi Sahilli yıldız Emmanuel Eboue'nin AIDS olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra 1 yıl yeşil sahalardan uzak kalan Eboue'nin yakasını talihsizler bırakmıyor.

Galatasaray ve Arsenal'in eski yıldızı Emmanuel Eboue, Türk Ocağı Limasol'e transferi için girdiği sağlık kontrolünde çıkan kan değerleri yüzünden, yeni tetkikler için İngiltere'ye gitti.

KAN DEĞERLERİ 'ANORMAL' ÇIKTI

Goal'e konuşan menajer Tekin Birinci, Eboue'nin kanında, Türk medyasının iddia ettiğinin aksine, HIV virüsü olup olmadığının henüz belirlenmediğini söyledi.

YENİ TAKIMINA TRANSFERİ YATTI

Birinci, "Eboue kulüple anlaştı ve onu sağlık kontrollerine götürdük. Kontrollerde kan değerlerinin anormalliği dikkat çekti ve lisansı işleme almadılar. Biz de Eboue'yi yeni kontroller için İngiltere'ye gönderdik." dedi.

"Şu anda HIV virüsü olduğunu söylemek yanlış. İki gün önce Eboue'nin durumunu açıklamıştım. Doğru bile olsa bu şekilde yayınlanmamalıydı."

TEDAVİ İÇİN İNGİLTERE'YE UÇTU

Tekin Birinci daha önce olayı sosyal medya hesabından doğrulamıştı:

"Maalesef Eboue'nin sağlık sorunu gerçek ama hemen felaket tellallığı yapılmasın."
"Kan değerlerinde olumsuzluklar görüldüğü için bu gece İngiltere'ye uçacak, gerekli tetkikler orada yapıldıktan sonra sağlıklı bilgi edinebileceğiz"

HIV VİRÜSÜ NEDİR?

HIV, insanın bağışıklık sistemini etkileyen ve AIDS gibi hastalıklara yakalanmasını kolaylaştıran bir virüstür. İnsan İmmün Yetmezlik Virüsü olarak adlandırılan Human Immunodeficiency Virus'un kısaltmasıdır. 

YORUMLAR
  YGS 2017 sonrası paylaşılan en komik ve ilginç capsler
YGS 2017 sonrası paylaşılan en komik ve ilginç capsler