A24.com.tr » magazin » Furkan Andıç'tan Aybüke Pusat açıklaması

Furkan Andıç'tan Aybüke Pusat açıklaması

 Furkan Andıç'tan Aybüke Pusat açıklaması

Oyuncu Aybüke Pusat'ın olduğu zannedilen kolye polemiğine de son noktayı koyan Andıç, "Arkadaşlar bu kolyelerden milyonlarca yapılıyor. Böyle düşünülmesine üzülüyorum.

Selin Şekerci, kendisi gibi oyuncu olan yakın arkadaşı Furkan Andıç ile birlikte önceki akşam bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Oyuncu Aybüke Pusat'ın olduğu zannedilen kolye polemiğine de son noktayı koyan Andıç, "Arkadaşlar bu kolyelerden milyonlarca yapılıyor. Böyle düşünülmesine üzülüyorum. Aybüke ile ilişkimiz yok. Sadece arkadaşız" açıklamasını yaptı.

"GÜZEL ŞEYLER OLACAK"

Yeni bir proje üzerinde değerlendirme yapan ikili, "Şu anda bir şey söylemek için çok erken. Biraz daha vakit var ama güzel şeyler olacak" açıklamasını yaptı.

 

Oyuncu Aybüke Pusat'ın olduğu zannedilen kolye polemiğine de son noktayı koyan Andıç, şunları söyledi:

"ÜZÜLÜYORUM"

Arkadaşlar bu kolyelerden milyonlarca yapılıyor. Böyle düşünülmesine üzülüyorum. Aybüke ile ilişkimiz yok. Sadece arkadaşız.

'KOLYE' BİLMECESİ

Geçtiğimiz günlerde Aybüke Pusat ile aşk yaşadığı konuşulan Furkan Andıç'ın boynundaki kolyenin, Pusat'ın taktığı kolye ile aynı olması gazetecilerin dikkatini çekmişti. 

Andıç, "Boynunuzdaki kolye ile Aybüke Hanım'ın taktığı kolye aynı. Birlikte mi aldınız, yoksa hediye mi?" sorusu karşısında sessiz kalmıştı.

YORUMLAR
  Değeri bilinmeyen 15 icat
Değeri bilinmeyen 15 icat