A24.com.tr » magazin » Fulden Uras'tan kötü haber geldi - Fuden Uras kimdir?

Fulden Uras'tan kötü haber geldi - Fuden Uras kimdir?

Fulden Uras'tan kötü haber geldi - Fuden Uras kimdir?

Bir dönemin en çok dinlenen şarkıcılarından bir tanesi olan Fulden Uras'ın rahatsızlığının son dönemde artmasıyla birlikte zor günler yaşadığı bilinirken kötü haberi o isim duyurdu.

 Fulden Uras!'ın rahatsızlığı hakkında yeni bir açıklama daha geldi.

Fulden Uras, geçtiğimiz yıl sağ göğsünde 11 saat içinde büyüyen bir kitle nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve acilen ameliyata alınmıştı.

Onur Akay, 49 yaşındaki şarkıcının sağlık durumu hakkında, “Ciddi ağrıları olan Fulden günlerdir evinde hareketsiz bir şekilde yatıyor. Telefonlarına bile cevap veremeyen Uras, ilaç tedavisi görüyor. Bugün emar çekilmek üzere hastanede ve doktorları ameliyat olup olmayacağına karar verecek. Arkadaşımız dualarınızla iyi olacak inşallah" açıklamasında bulundu.

FULDEN URAS KİMDİR?

Fulden Uras, 1968 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Erkekçe Dergisi’ne verdiği cesur pozlarla meşhur oldu. 1986’da Ah Bu Kadınlar (Cavit Yörüklü)’ın başrolünde ilk kez kamera karşısına geçti. Sezer İnanoğlu ve Vatan Şaşmaz ile uzun süreli birliktelikler yaşadı. 1991’de “assolist” olarak sahneye çıktı ve 1995’te ilk albümü Belliydi Zaten’i çıkardı. Bağırsak kanserine yakalandı; uzun süre tedavi gördü. Altı sinema filminde rol aldı.

YORUMLAR
  Dizilerin Fanlarından dizi oyuncularına büyük ayıp!
Dizilerin Fanlarından dizi oyuncularına büyük ayıp!