A24.com.tr » magazin » Fi Ayşenur Çetin kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı var mı?

Fi Ayşenur Çetin kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı var mı?

Fi Ayşenur Çetin kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı var mı?

Fi dizisinde Ozan Güven'le olan sevişme sahneleriyle gündeme oturan güzel Ayşenur Çetin kimdir, kaç yaşında? Ayşenur Çetin'in ınstagram hesabı var mı?

 Puhu TV'de ekranalara gelen 'Fi' dizindeki sevişme sahneleriyle gündeme gelen Ayşenur Çetin adından daha çok söz ettirecek gibi görünüyor.

016 Best Model of Turkey 2'ncisi Ayşenur Çetin (19) internet televizyonu PuhuTV'deki 'Fi' dizisinde Ozan Güven (41) ile olan ateşli sahneleri ile magazin gündemine oturdu.

"OZAN BENİ ÇOK RAHATLATTI"

Çok konuşulan sahnelerle ilgili Posta gazetesine açıklamalarda bulunan Çetin, "Bu ilk oyunculuk deneyimim. Sahneler cesurdu. Karşımda yılların aktörü vardı. Önce tedirginlik duydum. Meğerse hiç zor değilmiş. Çünkü Ozan beni çok rahatlattı" dedi.

AYŞENUR ÇETİN KİMDİR?

18 yaşında olan Ayşenur Çetin, Best Model finalistlerindendir. 1.78 boyunda ve 50 kilodur. Üniversite öğrencisidir. Galatasaray takımını tutuyor. İleride iyi eğitimler alarak kariyerinde en iyi yerlere gelmek istiyor.

Son zamanlarda sürekli dinlediği şarkı Rihanna- Calvin Harris This İs What You Came For.

Fitness, tenis gibi sporları yapıyor.

18 yaşında olduğu için evlilik düşünmüyor. İleride çocuk sahibi olmak istiyor.

Takip ettiğiniz model ve oyuncular arasında Türk oyunculardan Bergüzar Korel model olarak Gigi Hadid gibi isimleri beğeniyor.

YORUMLAR
  Setlerde rol gereği yaşadıkları aşkları gerçek hayata taşıyan ünlüler
Setlerde rol gereği yaşadıkları aşkları gerçek hayata taşıyan ünlüler