A24.com.tr » eğitim » FETÖ'cü kolejde dehşete düşüren görüntü
FETÖ'cü kolejde dehşete düşüren görüntü
12.09.2016
Saat: 19:48
Saat: 19:48

Çanakkale'de FETÖ ile ilişkili olduğu gerekçesiyle Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilen Gökkuşağı Koleji'nde temizlik çalışmaları sırasında bulunan bir poşetin içindekiler şaşkınlık yarattı.
Çanakkale'deki Gökkuşağı Koleji isimli okul, FETÖ bağlantısı nedeniyle Milli eğitim Bakanlığı'na devredildi.
İsmi Atatürk İlkokulu, Atatürk Ortaokulu ve Şehit Cemal Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak değiştirilen dört katlı okulda, 2016-2017 eğitim öğretim yılının açılmasına az bir süre kala temizlik çalışması başlatıldı.
Görevlilerin sürdürdüğü temizlik çalışması sırasında, binanın ikinci katındaki müdür yardımcısı odasının yanında bulunan kalorifer borularının bağlantısının yapıldığı kollektör dolabının içerisinde bir poşet bulundu. Görevliler açtıkları poşetin içinde tabanca ve G3 piyade tüfeği mermisi kovanı olduğunu gördü.
YORUMLAR