A24.com.tr » yaşam » Fenerbahçe, Akhisar'da çarpıldı 1-0

Fenerbahçe, Akhisar'da çarpıldı 1-0

Fenerbahçe, Akhisar'da çarpıldı 1-0

Süper Lig'de Manisa deplasmanında Akhisar'la karşılaşan Fenerbahçe, 9 kişi kaldığı mücadeleyi 1-0 kaybederken hakem Bülent Yıldırım , Alper ve Skrtel'e kırmızı kart gösterdi.

Fenerbahçe'ye Akhisar deplasmanında soğuk duş. Geçtiğimiz hafta evinde Beşiktaş'ı yenerek moral bulan Sarı-Lacivertliler, Akhisar'a 1-0'la boyun eğerken iki oyuncusu kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Süper Lig'in 7. haftasının açılış maçında Fenerbahçe deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor'a 1-0 mağlup oldu.
Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçta Alper Potuk ve Skrtel kırmızı kart görmesiyle maçı 9 tamamlayan Fenerbahçe, 60. dakikada Onur Ayık'ın golüne engel olamadı ve sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

İLK ŞUT GOL OLDU

Fenerbahçe'nin Göztepe, Trabzonspor ve Başakşehir maçlarındaki hastalığı bu maçta da devam etti. Ev sahibi Akhisar Belediyespor'un 60. dakikada kaleyi bulan ilk şutu Fenerbahçe fileleriyle buluştu.

Akhisar Belediyespor, 60. dakikada Onur Ayık'ın golüyle öne geçti. Altıpasın hemen sağ çaprazından kaleye vuruşunu yapan Onur, kaleci Kameni'nin bacaklarının arasından topu ağlarla buluşturdu.

KAMENİ FORMUNU BULDU

Akhisarspor Serginho ile 2. gole çok yaklaştı fakat Kameni gole izin vermedi! Kendi yarı alanından aldığı topla rakip ceza sahasına ilerleyen Brezilyalı futbolcunun şutunda kaleci Kameni yatarak ayaklarıyla topu çıkardı.

 

OZAN TUFAN ERKEN ÇIKTI

Akhisar'ın Fenerbahçe karşısındaki 1-0'lık üstünlüğü sürüyor.Teknik direktör Aykut Kocaman, 66. dakikada 2 oyuncu değişikliği birden yaptı. Fenerbahçe'de Ozan Tufan ve Valbuena çıkarken oyuna Alper Potuk ve Soldado girdi.

 

KIRMIZI KART! FENERBAHÇE 10 KİŞİ

Fenerbahçe'de Alper Potuk, 82. dakikada direkt kırmızı kart gördü. 66. dakikada oyuna giren Alper Potuk'un top kapma mücadelesinde hakem Bülent Yıldırım direkt olarak kırmızı kartını çıkardı.

DEFANS HATTI ÇÖKTÜ

Fenerbahçe'de Alper'in ardından Skrtel de direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. Sarı-Lacivertliler Beşiktaş maçındaki gibi 9 kişi kaldı! 86. dakikada Martin Skrtel orta alanda gelişen hızlı atağı elle kestiği pozisyon sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı kartı görerek oyun dışı kaldı.

YORUMLAR
  Bunları biliyor muydunuz?
Bunları biliyor muydunuz?