A24.com.tr » medya » Fatih Portakal’dan sert sözler

Fatih Portakal’dan sert sözler

Fatih Portakal’dan sert sözler

Sosyal medya hesabından referandumda vereceği oyu açıkladıktan sonra işine son verilen İrfan Değirmenci ile ilgili bir paylaşım da Fatih Portakal'dan geldi.

FOX tv ekranlarının sevilen haber sunucusu Fatih Portakal'dan Doğan Medya'ya tepki.

Fatih Portakal, twitter hesabında, Doğan Medya Grubu’nun, “Sosyal medyada yazdığı mesajlarla, açıkça kamuoyu gündeminde tartışılan bir konuda taraf olduğu” iddiasıyla işine son verdiği İrfan Değirmenci ile ilgili olarak “‘Hayır’ değil de, ‘Evet’ deseydi aynı sonu yaşar mıydı?” dedi.

“Gerekçeyi ‘tarafsızlık’ diye sunmak akılla dalga geçmek gibi” diyen Portakal, “Ülke, üzerine sanal bir korku perdesi örtülmüş gibi. Sindirilmiş kesimler gık demekten çekinen yığınlar, sıra sana gelmeden…” ifadesini kullandı.

İrfan Değirmenci, partili cumhurbaşkanlığı sistemini öngören anayasa değişikliği teklifini eleştirerek referandumda “hayır” oyu vereceğini açıklamıştı. Söz konusu açıklamaların ardından Kanal D’den yapılan açıklamada, Değirmenci’nin Doğan Medya Grubu ile ilişiğinin kesildiği duyurulmuştu.

YORUMLAR
  Time Dergisi 2017'nin en iyi karakterleri seçti
Time Dergisi 2017'nin en iyi karakterleri seçti