A24.com.tr » magazin » Fahriye Evcen hamile mi neden kilo aldı? | Fahriye Evcen kilosu | Fahriye Evcen estetiksiz hali

Fahriye Evcen hamile mi neden kilo aldı? | Fahriye Evcen kilosu | Fahriye Evcen estetiksiz hali

Fahriye Evcen hamile mi neden kilo aldı? | Fahriye Evcen kilosu | Fahriye Evcen estetiksiz hali

Son günlerin popüler ismi Fahriye Evcen'in hamile olup olmadığı merak ediliyor. Ünlü oyuncunun kilo aldığının görüldüğü fotoğraflar gündeme bomba gibi düştü. Peki Fahriye Evcen hamile mi?

Hayatımıza Yaprak Dökümü dizisiyle giren ve oynadığı yapımlarla adından sıkça söz ettiren Fahriye Evcen, aldığı kilolarla gündeme geldi. Dün kilolu fotoğraflayla gündeme gelen ünlü oyuncu, "Fahriye Evcen hamile mi" sorularını akıllara getirdi. Peki Fahriye Evcen hamile mi?

Bodrum tatilini bitiren oyuncu Fahriye Evcen, Nisan ayında dünyaya gelen oğulları Karan ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Burak Özçivit ile birlikte İstanbul'a döndü. Çift, dün sabaha karşı İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. Karan'ın fotoğrafının çekilmesini istemeyen ve önlem alan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, kendilerini bekleyen araç ile evlerinin yolunu tuttu.

Doğum kilolarını veremediği gözlenen Fahriye Evcen'in makyajsız hali de dikkat çekti.

FAHRİYE EVCEN KİMDİR?

Anne tarafından Çerkes kökenli, baba tarafında Kavala göçmenidir.Solingen'de doğan Fahriye Evcen, çocukluğunda Almanya'da ailesi ile zor zamanlar geçirdiğini belirtti. Yedi yaşında iken Alman Neo-Naziler Solingen şehrinde Türklerin yaşadığı evleri yakmaya başlayınca, Evcen'in ailesi dikkat çekmemek için evlerinin ışıklarını hep kapalı tuttu.

Türkiye'de tatilde bulunduğu bir dönemde Oya Aydoğan'ın programına seyirci olarak bulunduğu sırada Aydoğan, Evcen'i yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırdı.Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okurken dizi teklifleri alınca, okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul'a yerleşen Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü adlı dizide Necla karakterini canlandırdı.

Fahriye Evcen ilk sinema deneyimini 11 Nisan 2008 tarihinde yayınlanan Cennet filminde başrol oyuncusu olarak yaşadı, aynı sene Aşk Tutulması filminde başrol oynadı. Almanya'daki üniversite eğitimini tamamlamayan Evcen, Boğaziçi Üniversitesi'nde Tarih bölümünden mezun olmuştur.Yapımcılığını TİMS Productions'ın yaptığı Çalıkuşu'nda Feride karakterine canlandırdı.Çalıkuşu'nda başrolü paylaştığı Burak Özçivit'le yeniden, bu sefer bir sinema filmi Aşk Sana Benzer ile beyazperdeye döndü.

29 Haziran 2017 tarihinde oyuncu ve model Burak Özçivit ile İstanbul'daki Sait Halim Paşa Yalısı'nda evlendi. 2017 yılında Los Angeles merkezli Buzznet isimli internet sitesinin açtığı "Dünyanın En Güzel 30 Kadını" oylamasında, aralarında Gigi Hadid, Emma Watson, Adriana Lima, Hillary Clinton ve Angelina Jolie'nin de yer aldığı listede dokuzuncu sırada yer aldı.

YORUMLAR
  Demet Akalın'dan takipçisine argo yanıt! (Ünlüler de ayar verir)
Demet Akalın'dan takipçisine argo yanıt! (Ünlüler de ayar verir)