A24.com.tr » yaşam » Fabrikasında esrar üretti

Fabrikasında esrar üretti

Fabrikasında esrar üretti

Uşak'ta sahibi olduğu fabrikada ürettiği uyuşturucuyu alıcı kılığına giren jandarmaya satmaya çalışan Mahmut T. suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Uşak'ta, bir ihbarı değerlendiren Uşak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Karma Deri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir deri fabrikasının sahibi olan Mahmut T.'nin (28) esrar sattığını belirledi. Bunun üzerine hareket geçen jandarma, 3 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından alıcı gibi davranarak, Mahmut T. ile bağlantıya geçti. Jandarma görevlileri, öğle saatlerinde Mahmut T. ile önceden belirlenen bir noktada buluşup, Merkez ilçeye bağlı Yapağılar köyüne gitmek üzere yola çıktı.

ÜRETİM TESİSİ KURMUŞ

DHA'da yer alan habere göre Mahmut T.'nin otomobili, Yapağılar köyü yakınlarında durduruldu. Jandarma ekiplerinin otomobilde yaptığı aramada, 690 gram kubar esrar ele geçirildi, Mahmut T., gözaltına alındı. Mahmut T.'nin deri fabrikasında yapılan aramada, esrar üretimi yapılan, içinde çok sayıda saksı, ışık ve ısı kaynakları, havalandırma sistemi, vantilatör ve dijital sıcaklık ölçen cihazlar bulunan özel bir oda tespit edildi.

BİR DE TABANCA BULUNDU

Bu odadaki aramada da 830 gram kubar esrar ve ruhsatsız 1 tabanca ele geçirildi. Mahmut T., İl Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından, adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR
  Ömer Halisdemir'in tatbikat fotoğrafları ortaya çıktı
Ömer Halisdemir'in tatbikat fotoğrafları ortaya çıktı