A24.com.tr » magazin » Ezgi Mola'dan kıraathane projesine gönderme

Ezgi Mola'dan kıraathane projesine gönderme

Ezgi Mola'dan kıraathane projesine gönderme

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, Nuri Bilge Ceylan imzalı Ahlat Ağacı'nı izledikten sonra son günlerin tartışılan projesi 'Millet Kıraathaneleri'ne göndermede bulundu.

Sosyal medyayı en aktif kullanan ünlülerden Ezgi Mola, Nuri Bilge Ceylan imzalı Ahlat Ağacı filmiyle ilgili yaptığı paylaşımla kıraathane göndermesinde bulundu.

Daha önce sosyal medyada özellikle hayvan hakları konusundaki mesajlarıyla gündeme gelen Mola instagram hesabından Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi Ahlat Ağacı'ndan bir kıraathane görseli paylaştı. Mola filmin ''şahane'' olduğunu söylerken paylaşımının kenarına ise ‘Kıraathane’ notu düşerek Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ''Millet kıraathanesi de kuracağız, tamamen kitaplar, çay, kahveler olacak gençlerimiz ücretsiz bir şekilde bu hizmetten faydalanacak.'' diyerek gündeme getirdiği 'Millet Kıraathaneleri'ne göndermede bulundu.

Ünlü oyuncu ayrıca görselin altına yazdığı mesajında ''Ya sıkılıyom böyle duran filmlerden' diyenlere sormak isterim: Bu tekdüze, zaman zaman karanlık hiç bi işe yaramama hissi her gün oturmuyor mu kalbinizin ortasına?'' ifadesini kullandı. 

YORUMLAR
  Çukur'un Komiser Emrah'ı Alperen Duymaz kimdir?
Çukur'un Komiser Emrah'ı Alperen Duymaz kimdir?