A24.com.tr » magazin » Ezgi Mola çileden çıktı: Ezilerek, sürünerek öl!

Ezgi Mola çileden çıktı: Ezilerek, sürünerek öl!

Ezgi Mola çileden çıktı: Ezilerek, sürünerek öl!

Geçtiğimiz haftalarda da belediye aracının bir köpeği ezmesine tepki gösteren ünlü oyuncu Ezgi Mola sosyal medyada gündeme gelen yeni bir köpek ezici caniye ateş püskürdü.

Hayvan sevgisiyle bilinen Ezgi Mola geçtiğimiz günlerde belediye aracının bir köpeği ezmesi üzerine sosyal medya hesabından tepki göstermişti

Geçtiğimiz günlerde ise internete düşen yine bir köpeği ezen caninin videosunu izleyen Ezgi Mola sosyal medyasan ateş püskürdü.

"EZİLEREK, SÜRÜNEREK ÖL"

Güzel oyuncu görüntüleri izleyince adete çılgına döndü ve Twitter'dan şu mesajı paylaştı: "Be kanı bozuk pzvnk, o can sana ne yaptı yaa, ne yaptıııı!!!! EZİLEREK, SÜRÜNEREK ÖL ! Tam da dua vakti! Amin Allah'ım sen duyarsın , bu canilerin canını acı çektirerek al inşallah!"

İLGİLİ HABER Ezgi Mola köpeğin üzerinden geçen caniye ateş püskürdü Ezgi Mola köpeğin üzerinden geçen caniye ateş püskürdü

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • Kanuni 2018-06-11 10:28:48

    Sokak kedilerini emekli maaşímdan aldığım mama ile besleyen bir kedi sever olarak diyorum ki ; ezgi kızím, acıní anlıyorum, sen yinede o caniler için tüm kalbimle inandíğín belli olan ALLAH'dan õnce ıslah olmalarını dile sonra da yine O' na havale et. Bu olanları da bir ibret olduğunu dúşún. Yaradílanlarí yaratandan õtúrú sevmeye devam et. Merhametli kızım kal sağlıcakla.

  Aslıhan Karalar Best Model of the World oldu
Aslıhan Karalar Best Model of the World oldu