A24.com.tr » ajanda » Exatlon Challenge Burce Yağmur Karabal kimdir, nereli, kaç yaşında, instagramı nedir?

Exatlon Challenge Burce Yağmur Karabal kimdir, nereli, kaç yaşında, instagramı nedir?

Exatlon Challenge Burce Yağmur Karabal kimdir, nereli, kaç yaşında, instagramı nedir?

TV8'de başlamak için gün sayan yarışma programı Exatlon Challenge'ın yarışmacılarından Burce Yağmur Karabal kimdir, nereli, kaç yaşında, instagramı nedir?

TV8 ekranlarında yayına başlaması için gün sayan yeni yarışma programı Exatlon Challenge'ın yarışmacılarını merak edenler internette araştırmaya başladı. 18 Sosyal medya ve YouTube fenomeninin yer alacağı yarışmada 9'arlı iki takım oluşturulacak. Exatlon Challenge'ın sosyal medya fenomeni olan yarışmacıları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Exatlon Challenge'da yarışacak Burce Yağmur Karabal ise en çok merak edilenlerden biri oldu.

BURCE YAĞMUR KARABAL'IN INSTAGRAM ADRESİ İÇİN TIKLAYINIZ

BURCE YAĞMUR KARABAL KİMDİR?

Burce Yağmur Karabal 17 Haziran 1992 doğumlu yani 27 yaşında. Üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi'nde İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamlayan Karabal, yüksek lisansını ise MBA dalında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde bitirdi. Bir spor kanalında muhabirlik yapan Karabal, kendisini sosyal medyada Futbol Sunucusu, Moda Tutkunu olarak tanımlıyor. 154 binden fazla instagram takipçisi bulunan Burce Yağmur Karabal, bir dönem Özcan Deniz'in yeni sevgilisi olduğu iddiasıyla öne çıkmıştı. Ünlü sanatçıyla sosyal medyada tanışan Yağmur Karabal'ın Karabal'la gözlerden uzak bir beraberlik yaşadı. Özcan Deniz ile Karabal arasındaki yaş farkının 20 olduğu belirtilmişti.

Çift, bu iddiaların ardından trafikte birlikte de görüntülenmişti. Sosyal medyada tanışan ikili fotoğrafları çekilince dikkat çekmemek için birbirlerini takibi bırakmıştı.

Karabal, koyu bir Beşiktaş taraftarı ve bir LÖSEV gönüllüsü. 

YORUMLAR
  Ne zaman öleceğim? sorusunun cevabını veren yapay zeka
Ne zaman öleceğim? sorusunun cevabını veren yapay zeka