A24.com.tr » kültür-sanat » EVRENSEL BİLGİNİN KAPILARINI ARALAYAN KİTAP YAYINDA!

EVRENSEL BİLGİNİN KAPILARINI ARALAYAN KİTAP YAYINDA!

EVRENSEL BİLGİNİN KAPILARINI ARALAYAN KİTAP YAYINDA!

“Cenk Yüksel”; Nefes-Ses-Hareket ve Kutsal Dönüşüm adlı kitabında mucizevi araçları doğru kullanarak yaşamımızı nasıl değiştirebileceğimiz konusunda yeni kitabıyla bizlere rehberlik ediyor.
 

Bedenin yakıtı ve spiritüel dönüşüm için vazgeçilmez bir araç olan nefes, ruhsal titreşimimize etki ederek bir titreşimler denizi olan dünyayla uyumlanmamızı sağlayan ses ve hem dolaşım, hem sağlık, hem de trans halinde olabilme açısından mucizelere neden olan hareket gündelik yaşamın kaygıları içinde önemini fark edemediğimiz mucizelerdir.
 

Şimdiye kadar ancak dış etkenlerle aktive edilebildiği sanılan dmt hormonunun aslında doğru ses, nefes ve hareketle etkinleştirilebildiğini anlatan “Cenk Yüksel”, bu yolla ilahi bilgiye açılan kapıyı nasıl aralayabileceğimizi ve evrenle bütün olmak için yapılması gerekenleri de açıklıyor.
 

2006-2009 seneleri arasında Tarkan’ın yurtiçi ve yurtdışı konserlerine vokal olarak eşlik eden “Cenk Yüksel”; diğer yandan profesyonel müzik ve akademik kariyerine devam ederken yeni şarkılarını da çok yakında müzikseverlerle buluşturacak.
 

“Cenk Yüksel”in yazdığı Nefes-Ses-Hareket ve Kutsal Dönüşüm Destek Yayınları’ndan çıktı.

YORUMLAR
  Kar çilesi başladı! 20 cm oldu
Kar çilesi başladı! 20 cm oldu