A24.com.tr » magazin » Evleneceksen Gel Solmaz kimdir kaç yaşında?

Evleneceksen Gel Solmaz kimdir kaç yaşında?

Evleneceksen Gel Solmaz kimdir kaç yaşında?

Sunuculuğunu Seda Sayan ile Uğrus Arslan'ın yaptığı Show TV'nin evlilik programı "Evleneceksen Gel"in popüler gelin adayı Solmaz, eski talibini sinirlenince kendini sahneye attı.

Gelin adayı Nurullah'ın Tuğçe'ye aşk ilanı etmesinden sonra durumu sinirlenen gelin adayı Solmaz, bir anda roman havası oynamaya başladı. Önceki talibi Nurullah'ın Tuğçe ile aşk yaşamasından rahatsız olan Solmaz, bir süre gelin adayı ile tartışma yaşadı.

Eski talibi Solmaz'a 'seni ailemle tanıştırdığıma' pişman oldum diyen Nurullah'ı Tuğçe sakinleştirdi. Sen benim aileme, anneme gelin gelemezsin' diyen Nurullah'a Solmaz'dan cevap gecikmedi. Bir süre gerginlik yaşayan ikili daha sonra stüdyodan ayrıldı.

Programda ilk önce 'kremini sür' parçasıyla roman havası oynayan Solmaz, daha sonra meşhur şarkı Te Ma Etmaje ile stüdyoda yerinde duramadı. 

Evleneceksen Gel Solmaz Kim?

19 yaşında olan Solmaz, çok genç olduğu için genellikle kişiler evlenmek için gelmediğini söylüyor. Solmaz’a göre ise; o yaşından çok daha olgun. Ancak yine de acelesi yok evlenmek için. Bu nedenle de çok fazla inceliyor.

İzmir’de yaşayan Solmaz, adayının da İzmir’de yaşayabilecek olmasını istiyor. Kesinlikle eşinin annesi ile beraber yaşamaya yanaşmıyor. Bu zamana kadar bir evlilik yapmadı. İlk evliliğini yapacak.

 

YORUMLAR
  Kıbrıs'ta 800 bin kuş öldürüldü
Kıbrıs'ta 800 bin kuş öldürüldü