A24.com.tr » magazin » Esra Erol'un kocası Ali Özbir kimdir ?

Esra Erol'un kocası Ali Özbir kimdir ?

Esra Erol'un kocası Ali Özbir kimdir ?

Yıllardan bu yana Atv ekranlarında programlarıyla izleyenlerin sevgilisi haline gelen Esra Erol'un zamanla bahsettiği kocası Ali Özbir'i kimler tanıyor? Esra Erol'un kocası Ali Özbir kimdir?

 ATV ekranlarında sunduğu programlarla sürekli gündemde olan ve özellikle kadın izleyici kitlesi tarafından çokça sevilen Esra Erol evlendikten sonra iki çocuk sahibi oldu. Esra Erol sürekli ekranlarda olmasına karşın eşinin arka planda olması dikkatlerden kaçmadı. Peki Esra Erol'un kocası kimdir, Esra Erol'un kocası ne iş yapıyor, Ali Özbir kimdir, kaç yaşında?

Esra Erol yıllar önce birlikte olduğu Ali Özbir ile izleyici karşısında canlı yayında nikah masasında evet dedi. Yetmedi ilk bebeğine yine izleyici karşısında hamile kaldığını söyledi. Doğuma kadar ekranlarda boy gösteren Esra Erol mutlu bir evliliğe imza attı eşiyle. ATV ekranlarında yerini alan Esra Erol'da programında sunuculuk yapan muhteşem güzelliği başarısı ile her geçen gün başarı basamaklarını hızla tırmanıyor

. Esra Erol aynı zamanda Ali özbir ile mutlu evlilikleri ile herkesi kendine hayran bırakıyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programlarından Esra Erol ile İzdivaç'ın güzel sunucusu, dün soğuk algınlığı sebebiyle fenalaşan eşi Ali Özbir'in hastaneye gitmesi için ısrar etti. 2010 yılından bu yana evli olan ve iki çocukları bulunan çift, önceki geceyi hastenede geçirdi. Ali Özbir, Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla takipçilerini korkuttu. Ağır bir soğuk algınlığı geçiren Özbir, eşi Esra Erol'un isteği üzerine hastaneye kaldırıldı.

Özbir'in "Esranın zoru ile hastanede yatmak buna denir sanırım:)))))" şeklinde düştüğü not ile yaptığı paylaşıma, çok sayıda geçmiş olsun yorumları geldi.

Bu sabah Esra Erol Instagram hesabından yeni bir fotoğraf paylaştı. Hastanenin kafesinde kahve içen eşinin fotoğrafını paylaşan güzel sunucu, 'Narkozdan sonra gel kahve icelim diye tutturdu @aliozbir1 burasi hastane otel degil' notunu düştü.

ALİ ÖZBİR KİMDİR?

Mafya babası olan Kürt İdris’in oğlu olan Ali Özbir kendisi hakkında merak edilen herşeyi yanıtladı.yaptığı işten özel hayatına, özel hayatından mafya babasının oğlu olmasına kadar herşeyi anlattı. Ali Özbir, Kürt İdris’in en büyük oğlu. Mafya babasının oğlu olmanın avantajları kadar dezavantajlarını da yaşamış. Özellikle okul çağlarında.

Mafya Babası Kürt İdrisin Oğlu

Mafya babasının oğlu Olmak nasıl?

Bunun avantajları kadar dezavantajlarını da yaşadık. Okuyup kurtardım kendimi. Yararlarını iş hayatında çok gördük. Her girdiğimiz kapı açıldı. Yeniden dünyaya gelseydim yine böyle bir babanın evladı olmak isterdim. Bunun yanında sıkıntılarımız da oldu. Adam öldürüyorlar, bir kapıdan girip bir kapıdan çıkıyorlar.

Biz bir silahla yakalansak olay olur, gazetelik oluyoruz. İş hayatında zorluklar yaşadık. İşyerlerimizi polisler basıyor zaman zaman. Bunlar da bizi rahatsız ediyor tabii. Ama bunlara alıştık. Gökçeada Meselesi Zaman zaman kanunlarla başı derde girdi, hapishaneye düştü.

Babanızı hiç eleştirdiniz mi?

Birşey yapmadı ki. En son suçsuz yere hiçbir şey ortada yokken 2 yıl 8 ay hapis yattı 65 yaşından sonra. Biz de İnsan Hakları Mahkemesi’ne başvurduk. Belki de rahatsızlığı ondan ileri geldi. Kahrından, sinir sistemlerinin bozulmasından dolayı.

Gökçeadaya kumarhane açacağınız iddiaları vardı: Hiç alakası yok. Gökçeadaya 1 milyon dolar yatırım yaptık. Hala devletin güvenlik görevlileri, biz orayı koruyamayız diye restoranımıza, barımıza mühür vurdu. Orayı turistik bölge yaptık. Kötü mü yaptık devlete. Turizm için bir katkıda bulunmaya çalıştık. Keşke yapmasaydık. O parayla biz de rantçılık, tefecilik, faizcilik yapabilirdik yapmadık. İnsanlar ekmek yesin dedik. Ama işte yol vermiyorlar. Kumarhane Açma Fikri Fırsat bulsaydınız, kumarhane açmayı düşünür müydünüz? İzafi bir şey, ticaret bu. Biz açmazsak başkası açacak, niye açmayayım? Ama kafamızdaki,

Gökçeada’ya yerleşmemizdeki sebep o değildi ki. Temiz havasını sevdi. Oraya gittiğimizde arsalar sudan ucuza gidiyordu. Babamın adı bir çıktı gazetete Gökçeada’daki arsaların fiyatları bire üç katladı. Kürt İdris burayı satın aldı, insanlar gazino gelecek buraya diye, adadaki fiyatları beşe, ona katlandı. Mayfalık Tahtı ve Ali Özbir Mafyalık babadan oğula mı geçiyor?

Babanın bıraktığı yerden devam edecek misiniz?

Babam bizi okuttu, hep işadamı olmamızı istedi. Beni ve kızkardeşimi yurtdışında okuttu. Turizm Otelcilik okuduk. Babam 50 senedir Türkiye’de Kürt İdris olarak var. Ben bu saatten sonra 100 adam öldürsem bir Kürt İdris olamayacağıma göre, demek ki ona layık bir evlat olmam lazım.

Babanızın adını kullanacak mısınız bundan sonra? İşadamıyım, kariyerim, müzik şirketim var. Babam istemedi bunu hiç, girmedik hiç böyle bir şeye. Ama bunun yanında, kendi yakınlarımızdan girmek isteyenler var. Yeğenlerimiz var, babamın adını çok kötüye kullanıyorlar. Bundan rahatsızlık duyuyoruz. Yeğeni bunları yapıyorsa, amcası neler yapıyordur, diye düşünüyorlar.

Ölmeden önce size herhangi bir vasiyette bulundu mu?

Herzaman işadamı ol, kimsenin kalbini kırma. Haksız yere kimsenin parasını alma. Sadece insan ol’ derdi. En büyük kabadayılığın efendilik olduğunu söylerdi. Bunu öğretti bize.

Kirt İsris Lakabı ve Ali Özbir

Babanızın devletle ilişkisi nasıldı?

Babamın Kürt İdris lakabı, 1955-60’lara dayanır. Bırakın PKK’yı, Kürt kelimesini kullanmanın bile yasak olduğu bir dönemde babam böyle bir şeyle mücadele etti. Kürt olmak suç değildi. 12 Eylül’den sonra Kenan Evren en büyük zararı babama vermiştir. Bizim elimizden, Trabya’nın üzeri hep babamındı. Elimizden uçaklarımızı, paramızı servetimizi, herşeyimizi aldı. Ermeni vatandaşları da var çok zengin. Onları da mı yargılayacaklar? Son nefesini verene kadar da Kürtlüğüyle övündü babam.

PKK ile İlişkisi Ne?

PKK sizden haraç aldı mı?

Kalkıp babamdan haraç isteyecek halleri yoktu. Öyle bir şey olmadı, duymadık. Babamın öyle insanlarla görüştüğünü, etrafında öyle insanlar olduğunu da bilmiyoruz. Üstelik çok da karşıyız terör olaylarına. Ama devlet zorla elimizden herşeyimizi aldı. Okumasaydık belki biz de zorla kötü yola düşecektik. Biz de kabadayı olacaktık. Cezaevinde olacaktık. Bu da devletin sayesinde olacaktı. 12 Eylül’den sonra babam suçsuz yere 5-6 sene cezaevinde yattı. Hepsinden de beraat etti. Bunun hesabını kim verecek? Şimdi de sevinsinler. Babam öldü, kurtuldular işte.
 

 

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 4 yorum yapıldı.
  • Sanane 2019-11-21 21:29:51

    Kürt idris

  • tdk 2019-11-18 21:47:55

    koskoca a24m.tr yazarlarının yaptıkları yazım yanlışlarına bakın "Kirt İsris" acaba bilerek mi yapıyorsunuz ?

  • Kadriye 2019-05-24 15:19:45

    Nurlar içinde uyusun babanız. Ben öyle mafya babalarına kurban olurum. Sizin gibi evlat yetiştirmiş, Esra gibi gelin olan. Her Semtte keşke bir Kürt İdris olsana, namussuzlar vatan, hainleri olmasa. Trabzon Of’luyum bu arada kardeşim. 60 yaşında kanser hastasıyım. Hayatımda ilk kez sizden yardım talep Edibe’m. İbanım TR 47 0001 2001 0001 3030 0073 19

  • AHMET FATİH KIZILIRMAK 2019-01-19 02:11:43

    ESRA ABLA ALİ ENİŞTE SEVGİLERİMİ SAYGILARIMI BİLGİLERİNİZE ARZ EDERİM HERŞEYDEN ÖNCE ALİ ENİŞTEME TAZİYEDE BULUNURYORUM ALLAH RAHMET EYLESİN TAHSİLATINI AF ETDER İYŞALLAH YÜCE ALLAHIMIZ Aİ BEY ENİŞTE GEÇMİŞİ BOŞ VER HEPSİ HALLALUR YÜCE ALLAH KATINDA MEŞRU İŞLERE BAKALIM TİCARETDE SEVGİLR ERİMLE

  Çocuk Yıldızların Şimdiki Hali
Çocuk Yıldızların Şimdiki Hali