A24.com.tr » magazin » Esra Erol'da Rana'nın annesi kim | Kadriye Hanım'ın DNA testi sonucu ne çıktı?

Esra Erol'da Rana'nın annesi kim | Kadriye Hanım'ın DNA testi sonucu ne çıktı?

Esra Erol'da Rana'nın annesi kim | Kadriye Hanım'ın DNA testi sonucu ne çıktı?

Esra Erol'un programında izleyiciler tarafından büyük merak konusu olan Kadriye Hanım ve kızı olduğu iddia edilen Rana'ya DNA testi yapıldı. Çıkan sonuçların ardından gözyaşları sel oldu.

ATV'de Esra Erol'un programında Kadriye ile Selman'ın sıradışı olayı ilgi odağı olmuştu. Kadriye Hanım ve kızı olduğunu iddia ettiği Rana'ya DNA testi yapılmıştı. Herkesin merakla beklediği DNA testi sonuçlarını Esra Erol açıkladı.

KADRİYE VE SELMAN'IN ÇOCUĞUNA NE OLDU?

Kadriye ve Selman çifti nişanlılık dönemlerinde birlikte oluyorlar. Genç kız hamile kalınca hayli otoriter olan babasından durumu saklamaya çalışıyor.

Kadriye ve Selman evlendiklerinde bebek dünyaya geliyor. Ancak Kadriye'nin annesi bunu 'babana söylemeyiz'" diyerek bebeği çocuk isteyen birini veriyor. Kendi öz çocuklarını evlenmiş olmalarına rağmen aile baskısından korkarak veren çift şimdi onu arıyorlar.

Rana da ailesinin kendisini evlatlık verdiğini söyleyerek Esra Erol'a başvurmuştu. Kadriye'ye çok benzediği için onun kızı olabileceğini düşünen Rana'ya DNA testi yapıldı.

TEST SONUÇLARI AÇIKLANDI

Esra Erol'un açıkladığı DNA testi sonucuna göre Rana'nın Kadriye Hanım'ın kızı olmadığı ortaya çıktı. Gerçeklerin öğrenilmesinin ardından Esra Erol'da stüdyosunda gözyaşları sel oldu.

Kadriye Hanım duyduğu haberle stüdyoda hıçkırıklara boğulurken Rana da hüzünlü gözlerle durumu izledi. Kadriye kızını aramaya devam edeceğini söylerken Rana'ya da çok bağlandığını anlattı. İşte o anlar: 

YORUMLAR
  Star TV ekranlarının yeni dizisi Siyah İnci oyuncuları kimler? Hangi roldeler? Dizinin konusu ne?
Star TV ekranlarının yeni dizisi Siyah İnci oyuncuları kimler? Hangi roldeler? Dizinin konusu ne?