A24.com.tr » yaşam » Esra Erol'a kamyon çarptı!

Esra Erol'a kamyon çarptı!

Esra Erol'a kamyon çarptı!

kadın programlarının aranan ismi Esra Erol'a kamyon çarptı. Gaziosmapaşa sapağında yaşanan kazada Erol'a ilk müdahaleyi kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri yaptı.

Evlendirme programı yapan Esra Erol trafik kazası geçirdi. İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan terör saldırısı sonrası programını iptal eden Erol’un aracına kamyon çarptı.

Ünlü sunucunun aracında maddi hasar meydana geldi. Gaziosmapaşa sapağında yaşanan kazada, Esra Erol’a sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı.



Kaynak: Sözcü

ESRA EROL KİMDİR?

İstanbul’un Eyüp ilçesinde 12 Mayıs 1982 tarihinde dünyaya gelen Esra Erol, toplam 5 kız kardeştirler. 5 kız kardeşin ortancası olan Erol, aslen Sinop Ayancık’lı bir ailenin çocuğudur. Babası polis olan Erol ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini babasının görevi dolayısıyla Kütahya’da tamamladı. Kütahya’da Kız lisesi çini seramik mezunu olan Erol, daha sonra Açık Öğretim Fakültesini bitirdi. Marmara Üniversitesinin Radyo Televizyon bölümünde eğitim de alan Esra Erol, Maltepe üniversitesinde de diksiyon ve spikerlik kurslarına katılarak mesleğinde ilerlemek için temelleri atmaya başladı.

Kariyeri

Televizyon’a ilk adımını Kanal D’de yayınlanan Turkuaz adlı programın sunuculuğunu yaparak başlayan Erol, sonrasında Technology Channel’da Siemens Mobile kuşak programının sunuculuğunu yapmıştır. Bugünkü kariyerinin temellerini Flash TV’de yayınlanan “Dest-i İzdivaç” programla atan Erol, sonrasında Star TV’de “Esra Erol’la İzdivaç” adlı programı sunmaya başladı ve televizyon yıldızı olarak herkesin tanıdığı bir isim haline geldi. Star TV ile yollarını ayıran Esra Erol, beş sezondur ATV’de “Esra Erol’da Evlen Benimle” adlı programın yapmakta ve sunmaktadır.

YORUMLAR
  En doğru zamanda çekilmiş birbirinden enteresan 16 resim
En doğru zamanda çekilmiş birbirinden enteresan 16 resim