A24.com.tr » eğitim » Eskişehir'de yarın okullar tatil mi 15 Şubat Cuma 2019 okul var mı yok mu?

Eskişehir'de yarın okullar tatil mi 15 Şubat Cuma 2019 okul var mı yok mu?

Eskişehir'de yarın okullar tatil mi 15 Şubat Cuma 2019 okul var mı yok mu?

Eskişehir'de yarın okullar tatil mi? Yurdu etkisi altına alan soğuk hava dalgası vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Öğrenci ve veliler ise okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor.

 Yurdun büyük bir kesiminde görülen karlı hava sabah okula gitmek isteyen öğrenciler için adeta çileye dönüyor. Peki okullar yarın tatil olacak mı?

Eskişehir'de kar tatili beklentisi yükseliyor. Özellikle öğrenciler kar yağışının etkisini gösterdiği Eskişehir'de okullar tatil edilecek mi diye merak ediyor. İç Anaodlu bölgesi bu haftayı soğuk hava daşgasının etkisi altında geçiriyor. Çarşamba, perşembe, cuma günlerini hafif kar yağışlı olarak gösteren Eskişehir hava durumu haritası, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak'ın kar tatili açıklaması yapması beklentisini artırdı. 14 Şubat 2019 hangi illerde okullar tatil?

ESKİŞEHİR VALİLİĞİ RESMİ HESABI (TIKLAYINIZ)

Eskişehir'de kar tatili haberleri internette aranmaya başlandı. Eskişehir Valiliği 14 Şubat 2019 perşembe kar tatili açıklaması henüz yapmadı. Soğuk hava ve kar yağışının etkili olduğu Eskişehir'de Valilik tarafından yapılacak açıklamaları haberimizden anlık olarak takip edebilirsiniz.

Okulların tatil edilmesi beklentisi oluşan Ankara ve Hatay gibi illerin valilikleri de henüz 14 Şubat kar tatili konusunda bir açıklama yapmadı.

YORUMLAR
  İşte Milli futbolcuların aldıkları primler!
İşte Milli futbolcuların aldıkları primler!